Nedir? Nasıl? Neden?

Hoskinson, kriptoda Theranos iddialarına yanıt verdi

Sponsorlu İçerik

 IOHK CEO’su Charles Hoskinson, ADA’nın şu anda katlanmış Theranos dolandırıcılığı ile karşılaştırılabileceği bir senaryoyu taşımadığını söyledi.

Cardano destekçileri, blockchain ağının eleştirilerine karşı koymaya devam ederken, CEO Charles Hoskinson kripto para biriminin Theranos dolandırıcılık işlemleri ile karşılaşmadığını söyledi. Cardano’nun şirketten farklı olarak sırları olmadığını da sözlerine ekledi. Hoskinson, düzenlediği Bana Her Şeyi Sor (AMA) etkinliğinde yorumcu olarak gelen sorulara yanıt verdi.

Cardano Geliştirme Kolu Genel Müdürü, yüksek profilli dolandırıcılık davası olan Theranos’a ağırlık vererek, birçok kişinin başarılı olmak istediği bir şirket örneği olduğunu kaydetti. Buna karşılık, Hoskinson, Cardano’nun açık kaynaklı çalışmasının denemek ve hatta kişiselleştirmek isteyen herkes için olduğunu savundu.

Hoskinson yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Dünyadaki herkes Cardano’yu çatallayabilir. Dünyadaki herkes bizim kağıtlarımızı alabilir ve Mina Protokolü ve Polkadot’un bazı kağıtlarımız için yaptığı gibi kağıtlarımızı uygulayabilir. Herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer bir dolandırıcıysanız, insanların perdenin arkasında ne olduğunu görmesine izin vermezsiniz çünkü orada hiçbir şey yoktur. Bu kadar basit.”

Bu durumun, orijinal ürünleri dolandırıcılardan ayıran en önemli faktör olduğunu da sözlerine ekledi. 

“Dolandırıcılık, orada hiçbir şey olmayacağı için insanların perdenin arkasında ne olduğunu görmelerine izin vermez.”

Cardano’nun övgüleri artmaya devam ediyor

Cardano blockchain ağı sıklıkla “buhar yazılım” ve “hayalet zincir” olarak adlandıran eleştirmenlere rağmen, övgüler alıyor. Yakın tarihli bir raporda, Finders’taki 33 kişilik bir analist paneli, Cardano için yüksek ifadelerde bulundu. Finansal karşılaştırma sitesi, ADA’nın yıl sonuna kadar 2,79 dolarlık bir fiyata ulaşacağını öngördü.

Daha önce, kripto para borsası Kraken, Cardano’nun gelişime yönelik değerlere dayalı yaklaşımının onu kripto pazarındaki en iyi L1 blok zincirlerinden biri haline getireceğini bildirmişti.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu