Nedir? Nasıl? Neden?

Huobi, Avustralya’da faaliyet lisansı aldı

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Huobi, Avustralya İşlem Raporları ve Analiz Merkezi’ne (AUSTRAC) kayıt olarak Avustralya’da ticari hizmet lisansı aldığını duyurdu.

Seyşeller merkezli kripto borsası Huobi, dün attığı bir tweet’te Avustralya İşlem Raporları ve Analiz Merkezi’ne (AUSTRAC) başarıyla kaydolduklarını ve ülkede hizmet lisanslı aldıklarını kamuoyu ile paylaştı.

“BÜYÜK HABERLER! Huobi Group’un Avustralya İşlem Raporları ve Analiz Merkezi ile piyasaya sağlam ve sağlam bir adım atarak dijital para birimi hizmet sağlayıcısı olarak kaydolduğunu duyurmaktan gurur duyuyoruz. Kriptoyu birlikte ilerletelim.”

Kripto borsası Huobi’nin yakın zamanda Yeni Zelanda’da faaliyet göstermek için yeni bir lisans almıştı. Huobi, küresel anlamda genişlemeye devam ediyor. Son yaptığı hamle ile Latin Amerika kripto borsası Bitex’i satın aldı. Şirket ayrıca ABD’ye dönmeyi planlıyor.

Çin merkezli kripto gazeteci Colin Wu’ya göre borsa, Çin’in kripto ticareti yasağının ardından küresel işgücünü %30’dan fazla azaltabilir.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu