Nedir? Nasıl? Neden?

Huobi, DeFi projeleri için risk sermayesi kolu başlattı

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Huobi Global, blockchain, web3 ve DeFi projelerine yatırım yapmayı amaçlayan yeni bir risk sermayesi kolu başlattığını açıkladı.

Kripto borsası Huobi Global dün yaptığı açıklamada, DeFi, blockchain web 3 ekosistemi için yeni bir yatırım kolu olan Ivy Blocks’u başlattığını duyurdu. Borsa, Ivy Blocks adındaki yatırım kolunun büyüme potansiyellerinin kilidini açmaya yardımcı olacağını ve blockchain projelerine yatırım yapacağını söyledi. Ivy Blocks tarafından desteklenen ilk proje ise, Cube zinciri üzerine kurulu merkezi olmayan bir borsa olan Capricorn Finance olacak.

Huobi’nin Ivy Blocks’u üç ana sektöre sahip olacak

Ivy Blocks, DeFi platformlarına üç ana cephede destek sağlayacağı belirtildi. Proje, bir varlık yönetimi platformu, erken aşama bir blok zinciri kuluçka merkezi ve web3 araştırma merkezinden oluşacak. Proje, yalnızca finansman sağlamanın ötesinde, teknik rehberlik, mentorluk programları sunarak token listelemeleriyle diğer blok zincirlerine yardımcı olacak.

Huobi CFO’su Lily Zhang konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Birçok umut verici proje, likidite kısıtlamaları ve büyümenin önünde önemli engeller oluşturan pazara giriş desteği eksikliği ile karşılaşma eğiliminde. Bu tür projelere likidite yatırımları ve kuluçka hizmetleri sağlamaya odaklanmamız, şüphesiz daha iyi, daha kapsayıcı bir DeFi ve web3 blok zinciri ekosistemi oluşturmaya katkıda bulunacaktır.”

İsmi açıklanmayan bir Huobi sözcüsü, yeni yatırım kolunun yönetim altında dağıtılacak 1 milyar dolardan fazla kripto varlığı olduğunu doğruladı.

DeFi değeri bu yıl düşerken yeni yatırım geliyor

Huobi borsasının DeFi’ye geçişi, bu yıl yaşanan daha geniş bir kripto erimesinin ortasında değer kaybetmesinin ardından geldi. DeFi Llama verilerine göre, DeFi’ye kilitlenen toplam değerin, yılın başında 210 milyar dolardan %80 düşüşle 90,4 milyar dolara düştü.

Yaşanan kayıpların büyük bölümünü, bir ayda yaklaşık 40 milyar doları yok eden Terra çöküşünden kaynaklanıyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu