Nedir? Nasıl? Neden?

Huobi, Yeni Zelanda’daki faaliyetlerini sonlandıracak

Sponsorlu İçerik

Seyşeller merkezli kripto para borsası Huobi, gelecek hafta itibariyle marj ticareti hizmetlerini, opsiyonları ve ETP’leri geri çekmenin nedeni olarak “yerel uyumluluk politikalarını” göstermişti. Borsa bugün yaptığı açıklamada, Yeni Zelanda’daki kullanıcılar için türev alım satım hizmetleri sunmayı bırakacağını duyurdu.

Kripto borsası Huobi Global bugün yaptığı açıklamada, Yeni Zelanda’daki kullanıcılara yönelik türev alım satım hizmetlerini sunmayı bırakacağını duyurdu. Borsa, token marjlı vadeli işlemler, takaslar, Tether (USDT) marjlı sözleşmeler, opsiyonlar ve Yeni Zelanda’daki kullanıcılara hizmet vermeyi 23 Ağustos tarihinde sonlandıracağını duyurdu.

Huobi’nin kullanıcı sözleşmesi de Yeni Zelanda’yı türev alım satım işlemleriyle ilgili olarak “sınırlı yargı yetkisi” olarak güncellenecek. Borsa geçtiğimiz Haziran ayında Yeni Zelanda Şirketler Ofisi’ndeki ülkenin finansal hizmetler sağlayıcından onay alarak operasyonlarını genişletmişti.

Borsa, yaptığı açıklamada, “Yeni Zelanda kullanıcı hesaplarını, kullanıcı varlıklarının güvenliğini sağlarken düzenli bir şekilde türev alım satım işlemleri için” kısıtlayacağını söyledi.

ABD, Kanada, Japonya, İran ve Singapur dahil olmak üzere 11 yargı bölgesindeki kullanıcıların Huobi platformunda sunulan hizmetlerin kullanması yasakken, yargı bölgelerine İngiltere, Çin eklendi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu