Nedir? Nasıl? Neden?

İngiltere, DeFi için kişi ve kurumlardan görüş istedi

Sponsorlu İçerik

Küresel anlamda kripto para piyasa belirsizliğinin ortasında, İngiltere hükümeti merkeziyetsiz finans’ın (DeFi) vergilendirilmesiyle ilgili yatırımcılar, firmalar ve sektör lideri şirketlerden görüş bildirmelerini istedi.

Kripto paralar konusunda sert düzenlemeler yapan ülkelerden biri olan İngiltere, DeFi merkezinde kripto vergilendirmesi üzerine yeni bir çalışma başlattı. İngiltere Gelir ve Gümrük İdaresi, konuyla ilgili olarak 8 hafta sürmesi planlanan bir anket düzenledi.

Yetkili makam tarafından yapılan resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sektördeki profesyonel isimler, yatırımcılar, firmalar ve finansal hizmet ve teknoloji konusunda iş yapan şirketler, akademik kurumlar, çeşitli düşünce kuruşlarından görüş bildirmelerini talep etti.

Ayrıntılı rapor hazırlanacak

Bugün itibariyle başlayan anket 31 Ağustos tarihinde son bulacak. Bu süre zarfında görüşler e-posta yoluyla kuruma iletilecek. İsteğe bağlı olarak kurumsal toplantıların düzenlenebileceği kaydedildi. Toplantıların zamanı ve formatının daha sonra bilgilendirileceği kaydedildi. Anket sonlandığında ise Birleşik Krallık Gelir ve Gümrük İdaresi konuyla ilgili aldığı yanıtların özetini yayınlayarak, sonraki adımlar hakkında bilgi verecek.

Yetkili kurumun resmi internet sitesinde cevap verilmesi beklenen sorular da yayınladı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu