Altcoin HaberleriNedir? Nasıl? Neden?

Justin Sun, 15 milyon dolarlık NFT satın aldı

Sponsorlu İçerik

Tron (TRX) isimli kripto para biriminin kurucusu Justin Sun, film karakteri Joker karakterinden esinlenen BAYCTron’u 15 bin dolarlık rekor bir parayla satın aldı.

Tron ağının kurucusu Justin Sun, bugün blok zincirdeki ilk ve popüler NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht (BAYCTron) tarafından Joker’den ilham alan bir sanat eseri satın aldı. NFT’ye biçilen değer 150 milyon TRX -15 milyon$-. Bu işlemle, BAYCT #6666 adlı yapıt, Tron’un bugüne kadarki en pahalı NFT satışı olarak ilk sırada yer alıyor. Ağustos ayında 10.5 milyon dolara satılan Tpunk #3442, Justin Sun’ı başka bir satın alımına itti. Tpunk, DC Comics isimli film şirketinin Joker filminden ilham alıypr.

31 yaşındaki teknoloji milyarderi, dijital sanat alanına ve özellikle gelişimin kilit unsurları olarak NFT’lerin kullanılması gerektiğine inanıyor. Jusin Sun, son satın alımıyla ilgili Twitter’da şunları yazdı:

“Sonuçta NFT avatarının sanatı, neslimizin yeni sanatsal vitrinidir.”

Justin Sun’ın bu hamlesi BAYCTron topluluğunu şaşırtmış olsa da, bu koleksiyonun Tpunks ve Tronmeebits NFT’leri ile birlikte girişimcilerin favorileri arasında yer aldığı herkes tarafından biliniyor. Satın alınan Joker sanat eseri, bu yılın başlarında Tron ağının tepesinde yayınlanan 10 bin NFT koleksiyonunun bir parçası ve 72 saatin hemen altında tükendi ve bu blok zincirin en hızlı satan koleksiyonlarından biri haline geldi. TRC-721 sanat eserleri, orijinal Ethereum Bored Ape koleksiyonuna saygı duruşu niteliğindedir. Tron ve Justin Sun ile ilgili görsel öğeler içeren bir dizi özel parça içermektedir.

BAYCTron (CMO) Satış Departmanı Yöneticisi Carolina Matusso konuya yönelik şu ifadeleri kaydetti:

“Bu satın alma güçlü bir mesaj gönderiyor. Tron NFT manzarası hep burada kalacak. Bu ağ, sanatçıların koleksiyonlarını çalıştırmaları için düşük ücretler ve güçlü topluluk, ağ desteği gibi büyük avantajlar sunar. Justin’in satın alımından mutluluk duyuyoruz ve koleksiyonumuz diğer madencilerin de önümüzdeki aylarda büyüyen ikincil pazar faaliyetlerinden yararlanmasını bekliyoruz.”

Bu koleksiyon APENFT isimli kripto paranın da ilgisini çekti. Tron (TRX) ve Ethereum (ETH) dahil olmak üzere birden fazla blok zincirinde potansiyel sanatçıları belirlemeye ve onlara destek sağlamaya odaklanan birinci sınıf küratöryel grup. Eylül ayında APENFT ve BAYCTron, projenin gelişimini teşvik etmek amacıyla stratejik bir ortaklığa imza atmıştı.

APENFT çabaları, BAYCTron stratejisiyle uyumlu görünüyor. Tron Vakfı, yakın zamanda bu ağda ortaya çıkan NFT projelerini ve dijital sanatçıları desteklemek için 100 milyon dolarlık bir fon oluşturdu.

Mutant Maymunların basımı devam ediyor

Justin Sun ve Tron topluluğu desteği ile BAYCTron Mutant Apes koleksiyonunun basımı hızla artıyor. Yüzde 35 oranında mutant maymun tokeni basılmıştır.

Yeni koleksiyon mutantlar, Joker, Harley Quinn, Kill Bill ve hatta Justin Sun’ın farklı versiyonlarını içeriyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu