ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Justin Sun, Blockchain Platformunu Satın Aldı

Sponsorlu İçerik

Tron‘un kurucusu ve eşler arası dosya paylaşım protokolü BitTorrent‘in CEO’su Justin Sun, blockchain tabanlı canlı akış platformu DLive‘ı satın aldı.

BitTorrent Pazartesi günü, DLive‘in platformunu mevcut Lino blokchain’inden Tron blokchain’ine taşımaya başlayacağını duyurdu. Anlaşmanın bir parçası olarak, BitTorrent’in canlı akış platformu BLive da DLive ile birleştirilecek.

Justin Sun:

“DLive canlı medya üreticileri için harika bir çözüm. Canlı akış içeriğinin, kullanıcılarının sıkı çalışmasının sahipliğini ve avantajlarından yararlanan merkezi sosyal medya platformları için ne kadar değerli olduğunu düşünün. TRON ve BitTorrent topluluğunun eklenmesiyle DLive’in tüm dünyaya değer katacağına inanıyoruz.”

Dapp.com‘un kurucusu ve CEO’su Kyle Lu, anlaşmanın büyük olduğunu, YouTuber PewDiePie‘nin DLive’ı kullandığını ve diğer YouTuberların da yakın zamanda platformu kullanabileceğini söyledi. 

Hem DLive hem de BitTorrent ekipleri, blockchain tabanlı eşler arası içerik paylaşım platformunu (canlı akış dahil) herkese duyurmak için birlikte çalışmaya karar verdiler.

Geçen yıl kurulan DLive aylık 5 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahipken, BitTorrent aylık 100 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olduğunu iddia ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu