Nedir? Nasıl? Neden?

Justin Sun, TRON ile ilişiğini kesti 2022’de TRON dağılacak!

Sponsorlu İçerik

Justin Sun, kurucusu olduğu TRON’un (TRX) CEO’luğundan istifa ettiğini ve vakfın feshedileceğini açıkladı. Sun, kariyerine politika ile devam edecek.

Blockchain tabanlı merkeziyetsiz finans TRON’un kurucusu, istifa ettiğini twitter üzerinden duyurdu. Kripto para birimleri için önemli ve popüler bir figür olan Justin Sun, politikaya adım attığını açıkladı. Grenada Dışişleri Bakanlığı Justin Sun’ı Dünya Ticaret Örgütü’nün (WTO) yeni Büyükelçisi olarak atadı. Sun çalışmalarını Cenevre’den gerçekleştirecek. Floodlar (tweet dizisi) ile açıklama yapan Sun, tron blok zinciri protokolünün artık gerçekten merkeziyetsiz olduğunu belirtti.

Açıklamalarında şu cümlelere yer verdi:

“TRON Vakfı, 25 Temmuz 2021’de kendini feshetme kararı aldı. “Justinsuntron”, “BitTorrent” ve “µTorrent”, TRON temsilciliklerinden resmi olarak çekildi. Bugün kripto para endüstrisi 2.2 trilyon değerinde. Bu durumda endüstrinin artık düzenleyici yetkilerde daha uyumlu çalışacağına inanıyorum. Blok zinciri teknolojisi ve gelişmekte olan ülkelerin çıkarları için mücadele eden Grenada hükümetinin Dünya Ticaret Örgütü Elçisi olma teklifini kabul ettim. Şüphesiz ki, Dünya Ticaret Örgütü’nün blok zinciri teknolojisinin önemini kabul etmesi bu sektör için hayati önem taşıyor. Grenada, Doğu Karayip Devletleri Örgütü’nün, Milletler Topluluğu’nun ve Birleşmiş Milletler’in kritik bir üyesidir. TRON’un gerçek bir merkeziyetsizlik yoluna girdiğine şüphem yok. Yeni dönemde, blok zinciri teknolojisi, tüm insanlar için merkeziyetsiz finansal altyapıyı kuracaktır.

Sun, CEO’luktan ayrıldıktan sonra yeni görevinde tam kapasite çalışacağını kaydetti. Justin Sun:

“TRON’dan emekli olmayacağım, bunun yerine TRON ağının gerçekten merkezi olmadığı için lider ve destekçi rolüne hizmet etmek için aktif katılımdan çekiliyorum.”

Karayipler, Singapur olma potansiyeline sahip

Sun, yeni rolü hakkında açıklama yaparken, Grenada gibi gelişmekte olan ülkelerin, dünya çapında kripto varlıkların benimsenmesinin bir anahtarı olacağını iddia etti. Karayipler’in ABD’ye olan yakınlığının faydalı olacağına dikkat çekerek şöyle konuştu:

” Karayipler, girişimcilik için çok iyi bir yer olma ve aynı zamanda bir sonraki Singapur olma konusunda büyük bir potansiyele sahip. ABD’ye yakın olmak elbette önemli ancak bulunmamakta önemli. Amerika Birleşik Devletleri’ndeyseniz, çok katı düzenlemelere ve ayrıca vergilendirmeye maruz kalacaksınız. ABD’de düzenleyici ortam kripto para birimleri için uygun değil.”

Justin Sun, diplomat olarak görev yaptığı yeni yolculuğunda ilerleyecek gibi görünüyor. TRON Vakfı’nın başkanı olarak istifa etti ve ilişiğini kesti. TRON Temmuz 2022’de tamamen kapanacak.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu