Nedir? Nasıl? Neden?

Justin Sun, Ukrayna’nın airdrop çağrısına tepki gösterdi

Sponsorlu İçerik

TRON kurucusu Justin Sun, Ukrayna’nın airdrop çağrısına tepki gösterdi. Ek olarak Binance borsasına 19 bin ETH yolladı.

Ukrayna hükümeti dün resmi Twitter hesabından duyuru yaparak kripto para bağışında bulunan adreslere airdrop yapacağını söylemişti. Bunu haberimizde vermiştik.

TRON kurucusu Justin Sun, Ukrayna’nın airdrop duyurusuna tepki göstererek hükümet yetkilisinin attığı tweet’e şu ifadelerle yanıt verdi.

“Mykhailo Fedorov’un insani yardım çağrısına yanıt veriyorum. TRON grubu ayrıca TRC20 aracılığıyla 1,2 milyon doların üzerinde USDT gönderdi, ancak artık airdroptan tamamen hariç tutuldular. Bu haksızlık ve düzeltilmesini istiyorum. Buradaki sorun bir tepki beklemek değil, ancak bağışçılara bir airdrop yapılacağı zaman, bizi dışlamak haksızlık olur.”

Fakat Sun’ın bu tweet’ine kullanıcılar ve hayranlar tepki gösterdi. Yapılan yorumların çoğunda Ukrayna’nın gerçek bir mücadele içerisinde olduğu, gerçek bomba ve mermilerle mücadele ettiği ifade edildi. Twitter kullanıcıları Justin Sun’ın yazdıklarını silmesini istedi ancak TRON kurucusu böyle bir adım atmadı.

Yakın tarihli bir gönderide Ukrayna’nın Polkadot cüzdanı açarak DOT bağışlarını kabul ettiği duyurulmuştu. Polkadot kurucusu Gavin Wood, DOT cüzdanı açılırsa 5 milyon dolarlık DOT token yollayacağını kaydetmişti. Fakat kripto topluluğu Wood’a kişisel girişimini sattığı gerekçesiyle tepki göstermişti. Gavin Wood, Polkadot cüzdanının açılmasıyla söz verdiği gibi bağışı yaptı ve Ukrayna hükümeti kendisine teşekkür etti.

Justin Sun, Binance borsasına 19 bin ETH yolladı

Kripto girişimcisi Justin Sun, tarafından Binance borsasına büyük bir işlem yapıldı. Blockchain gazetecisi Colin Wu, kripto borsası Binance’de (BNB) gerçekleşen devasa bir Ethereum işleminin ayrıntılarını paylaştı.

2 Mart 2022’de saat 21:00’de kaydedilen işlemde toplam değeri 55 milyon doların üzerinde olan 19.000 Ether, Justin Sun’ın “0x176F3DAb24a159341c0509bB36B833E7fdd0a132” hesabı tarafından Binance’e taşındı. Justin Sun’ın 2021 Aralık’ta hesabı çok aktifti ve bir aydan kısa bir sürede Binance borsasına 600 milyon dolardan fazla ETH yatırmıştı.

Sun konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu