Nedir? Nasıl? Neden?

Kraliçe Elizabeth’in vefatından sonra token ve NFT’ler çıkartıldı

Sponsorlu İçerik

İngiltere Kraliçesi 2.Elizabeth’in ölümü tüm dünya medyasında gündeme birinci sırda girerken, kripto para ve NFT piyasalarında da hareketlendi. Bazı fırsatçılar, Ethereum ve BSC ağında 40’tan fazla kraliçe temalı token ve NFT oluşturdu. Tokenler’dan birinin yüzde 23 binlik yükseliş dikkat çekerken, NFT’ler OpenSea’ye akın etti.

 İskoçya’daki evinde vefat eden Kraliçe 2.Elizabeth’in ölümünün resmi olarak açıklanmasının ardından birçok kripto fırsatçısı Kraliçe 2.Elizabeth token’ları ve NFT’leri çıkardı. Popüler NFT pazarı ölüm haberinden bu yana kraliçe temalı fotoğrafların bulunduğu binlerce NFT listeledi. NFT’lerin yanı sıra Ethereum ve Binance Smart Chain ağında “Rip Queen Elizabeth”, “Queen Elizabeth Inu”, “God Save The Queen”,“Queen Doge”, “Elizabeth II”, “London Bridge Is Down” ve “Queen Inu II” adında birçok token oluşturuldu, satışa çıkarıldı.

Kraliçe NFT’lerinde açık arttırma

Kraliçenin ölümü NFT fiyatlarını da etkiledi. QueenE DAO adındaki NFT koleksiyonundan 9 tanesi son 10 saatte 1000 dolardan fazla bir fiyatla satıldı. 23 gün öncesinde yapılan son satışta ise fiyat 99.84 dolardı. Tüm bu gelişmelerin ardından kraliçe adında NFT sanat eseri üreten bir proje son defa açık arttırma yapma kararı aldı.

Vefatın resmen açıklanmasıyla birlikte, koleksiyonun 73. NFT’si bugün son kez satışa sunulacak.

Yüzde 23 bin artışlı token

Piyasada akış halinde olan token’ların ardından büyük bir işlem hacmi oluşturuldu. “Save The Queen” token’ı 700 bin, “Queen Elizabeth Inu” 200 bin dolarlık işlem hacmi oluşturdu.

.QEInu adlı token, Binance Smart Chain’de %23 binlik, Uniswap’ta ise %3 binlik yükseliş gördü. Bazı yatırımcılar token’ların alınmaması yönünde uyarı tweet’leri attılar.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu