Nedir? Nasıl? Neden?

Kripto fon yöneticisi, Dubai’de geçici hizmet lisansı aldı

Sponsorlu İçerik

Kripto fon yöneticisi olan Singapurlu Fintonia Group, Dubai’de faaliyet göstermek için geçici bir hizmet lisansı aldı. Dijital Varlık Otoritesi (VARA) tarafından verilen lisansla şirket BAE’de faaliyet göstermek için lisans alan firmaların arasına katıldı.

Birleşik Arap Emirlikleri kripto para merkezi olma yolundaki hedefini sürdürüyor. Singapur merkezli Fintonia Group, Dubai’de geçici hizmet lisansı aldığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Dubai Sanal Varlık Düzenleme Kurumu (VARA) tarafından lisans verildiği kaydedildi. Lisans, Singapur Para Otoritesi tarafından düzenlenen statüye ek.

 Şirket, Singapur’da, şu anda kurumsal düzeyde Bitcoin fonu ile birlikte Bitcoin teminatına karşı güvence altına alınmış krediler sunuyor. Düzenleyici kararıyla Fintonia, diğer rakipleri arasında token vakıflarına, protokollere ve Bitcoin madencilerine hazine-bilanço yönetimiz sunarak BAE’deki varlığını artıracak. Firma, Duba’deki ekibini genişletmeyi amaçlıyor.

“Dubai sanal varlık merkezi olmak konusunda adımlar atıyor”

Fintonia Group’un kurucusu Adrian Chng, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Dubai, kendisini bir sanal varlık merkezi olarak kurma ve endüstrinin büyümesi için elverişli bir ortam yaratma yolunda önemli adımlar atıyor ve bu hızlı büyümenin bir parçası olmaktan çok memnunuz. Sanal varlık lisansı, yenilikçi Web 3.0 ve kripto şirketlerinin bulunduğu her bölgede var olma isteğimizde önemli bir kilometre taşını işaret ediyor.”

Dubai’deki kripto şirketleri büyüyor

Dubai’de sanal varlık endüstrisi alanında büyük gelişmeler yaşanıyor. Crypto.com, FTX ve Binance gibi büyük kripto borsaları ülkeden lisans aldı. Son dönemde OKX’de Dubai’de faaliyet göstermek için geçici bir lisans aldı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu