Nedir? Nasıl? Neden?

KuCoin CEO’su toplu işten çıkarma iddialarını yalanladı

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası KuCoin, zayıflayan piyasa koşullarında personel sayısını azalttığına dair çıkan söylentileri yalanladı. KuCoin CEO’su Johnny Lyu, şirketinin önümüzdeki aylarda işe alımlara devam edeceğini duyurdu.

Coinbase, CryptoCom ve Bybit gibi borsa devleri, kripto para piyasasının ayı hakimiyeti altına girmesi ile ticaret hacminde azalma yaşadı. Gelir kaybı nedeniyle şirketler personel sayısında önemli bir azaltma yapacağını duyurdu. Piyasa çöküşünün ortasında, işçi çıkaran borsaların arasına KuCoin’in eklendiği iddiası ise ortalığı karıştırdı. KuCoin CEO’su Johnny Lyu dün yaptığı açıklamada, söz konusu iddiayı yalanlayarak önümüzdeki aylarda işçi almaya devam edeceğini söyledi.

Wu Blockchain, şirketin hala 300 personel daha işe almayı planladığını ve yalnızca düşük performans gösteren çalışanların ayrılmalarının istendiği vurulandı.

“Düşüş trendine rağmen genişlemeye devam edeceğiz”

KuCoin borsası ek olarak, LUNA/UST ile ilgili herhangi bir projeye yatırım yapmadığını veya herhangi bir pozisyona sahip olmadığını söyledi. Bu şekilde borsa, Terra ekosistemiyle arasında oluşabilecek bağı reddetmiş oldu. İki hafta önce CEO Johnny Lyu, KuCoin borsasının kullanıcılara yönelik para çekme kısıtlamaları getirmek gibi bir planları olmadığını belirtti. Lyu, Pazartesi günü attığı tweet’te şu ifadeleri kullandı:

“ Yeteneğin #kripto alanında rekabetçi kalmanın anahtarı olduğuna inanıyoruz . Pazardaki düşüş trendine rağmen genişlemeye ve #BUIDL’e devam edeceğiz.”

Şirket, iş gücünü yüzde 30 oranında arttırmayı planlıyor

Şu anki mevcut konumunda 1000 çalışan büyüklüğüne sahip olan şirketin, teknoloji, uyumluluk ve pazarlama departmanlarındaki iş gücünü %30 arttırmayı planladığı kaydedildi. Borsa 6 aylık raporunda, Mayıs ayında 150 milyon dolar topladığını ve piyasa gerilemelerine rağmen büyümesinde yavaşlama göstermediğini belirtti. Spot ve vadeli işlemler içi kümülatif işlem hacminin 2 trilyon doların üzerinde bir seviyeye ulaştığı kaydedildi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu