Nedir? Nasıl? Neden?

Kucoin CEO’sundan “kripto kışı” açıklaması: Tamamen hazırız

Sponsorlu İçerik

Popüler kripto para borsası Kucoin’in CEO’su Johnny Lyu, Nasdaq.com‘a verdiği yakın tarihli bir röportajda kripto kışına dikkat çekerek, bu döneme tamamen hazır olduklarını, tecrübelerinin yeterli olduğunu söyledi.

En büyük kripto borsaları arasında yer alan Kucoin’in CEO’su Johnny Lyu, piyasaları zorlayan “kripto kışı” için hazırlıklı olduklarını Nasdaq.com ile yakın tarihte yaptığı bir röportajda anlattı. Lyu, açıklamalarında bu zorlu dönem için hazırlıklı olduklarını ve en sert geçecek zamanları bile sorunsuz atlatacaklarını söyledi.

Lyu, düşüş dönemlerinin ve piyasalardaki ayı döneminin çok fazla abartıldığını belirterek, şöyle konuştu:

“Kripto kışı veya ayı dönemi çok fazla abartılıyor. Uzun yıllardır kripto para sektörünün içinde varız. Piyasadaki voltalite için hazırız. Bu durumla nasıl başa çıkacağımızı çok iyi biliyoruz. Kucoin kurulduğu tarihten bu yana hep değişime öncülük etti ve değişimin yanında oldu. Biz bu cesaretimiz sayesinde “halkın borsası” sıfatını elde ettik.”

“700’den fazla kriptoyu listeledik, 20 milyon kullanıcıya ulaştık”

Lyu, Kucoin borsasına liderlik etmekten gururlu olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

“Bugün 700’den fazla kripto para listeledik ve 20 milyon kullanıcıya ulaştık. Bu sayının 1 milyonu ilk kurulduğumuz yıldan bu yana bizlerle… Böyle bir borsaya liderlik ettiğim için gurur duyuyorum”

Mayıs ayında yaşanan Terra LUNA çöküşünün ardından birçok kripto para şirketi iflasını ilan etmiş ya da iflas etme eşiğinde direkten dönmüştü. Kucoin için borsanın elinde sadece 300 Bitcoin kaldığı iddiaları piyasada konuşulmaya başlanmış, Lyu ise bu iddiaları yalanlamıştı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu