Nedir? Nasıl? Neden?

KuCoin, merkeziyetsiz kripto cüzdanını piyasaya sürüyor

Sponsorlu İçerik

Popüler kripto borsası KuCoin, Pazartesi günü merkezi olmayan cüzdanının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Borsa, resmi KuCoin Wallet uygulamasının yakında bu ay başlatılacağını duyurdu.

Cüzdanın web sitesi, kullanıcıların hizmet hakkında bilgi alması için şimdiden açıldı. Cüzdan, güvenli ve kolay bir kripto cüzdanı olacak şekilde tasarlanıyor.

Tüm Web 3.0 işlevleri destekleniyor

Yeni Kucoin cüzdanı, kullanıcıların saniyeler içinde Web 3.0 için merkezi olmayan bir hesap oluşturmasına olanak tanıyor. Sunulan işlevler; BTC, ETH, USDT, USDC, BNB ve daha fazla tokeni tek bir yerde göndermek, almak ve saklamak olacak. İleride cüzdana, kullanıcılara sağlıklı bir deneyim sağlamak için birçok önde gelen DeFi, NFT ve GameFi işlevinin eklenmesi planlanıyor.

Cüzdan , kullanıcıların NFT koleksiyonlarını doğrudan cüzdan içinde satın almalarını, saklamalarını ve görüntülemelerini sağlamak için tek duraklı bir NFT pazar yeri olan Windvane’i entegre edecek. Ayrıca merkeziyetsiz cüzdan, kullanıcılara kendi özel anahtarlarını yönettikleri için varlıkları üzerinde tam kontrol sağlar.


KuCoin’in CEO’su Johnny Lyu şunları söyledi:

“Web 3.0 ağına açılan kapı olarak kripto cüzdanlar, kullanıcılar için önemli bir gereklilik. Cüzdanlar, merkezi olmayan ekosisteme katılmaya yardımcı oluyor ve dijital varlıkları depolamak için yalnızca bir araç olmaktan çok daha fazlasını geliştiriyor.”

KuCoin Wallet başkanı Jeff Haul şunları söyledi:

“KuCoin her zaman tüm yatırımcı sınıflarının ihtiyaçlarını daha iyi karşılamayı umuyor. Kripto cüzdanın resmi web sitesinin yayınlanması, KuCoin’in Web 3.0’da bir keşif yapması için bir adım daha ileri gidiyor.”

En çok tercih edilen kripto borsalarından biri olan KuCoin, Web 3.0’ın gelişimini desteklemek için şimdiden 100 milyon dolarlık bir geliştirici fonu kurmuştu.

Bu yılın Nisan ayında, popüler ticaret platformu Robinhood kripto cüzdan alanına adım attı. Platform, borsada işlem gören tüm kripto para birimlerini göndermek ve almak için cüzdan özelliğini etkinleştirdi.

Diğer birçok seçeneğin yanı sıra kripto cüzdanlar, kullanıcının kripto paralarını güvence altına almanın bir yolu. Ancak, kullanıcıların her zaman uyanık olmaları ve kripto cüzdanlarının güvende olduğundan emin olmaları gerekiyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu