ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Kurumsal Yatırımcıların Sorunları Neler?

Sponsorlu İçerik

Kripto para velayetinin kurumsal yatırımcılardan bir sır olarak saklandığı anlaşılıyor.

Coinbase, velayet sağlayıcısı Xapo‘yu yarattı, Fidelity dünya genelinde kripto para depolama alanına girdi ve Intercontinental Exchange‘in dijital varlık platformu Bakkt hem ticaret hem de velayet hizmeti sunmaya başladı. Ancak yatırımcılar karanlıkta kalmaya devam etti.

Bitwise Varlık Yönetimi tarafından yapılan bir ankete göre, kurumsal yatırımcıların kripto para saklama sorunu var. Ancak bu sorun, bilgi eksikliği değil, çözüm eksikliği.

Yapılan anketlerde yatırımcılara portföyleri hakkında nasıl daha büyük bir kripto para yatırımı oluşturabileceği sorulduğunda, katılımcılar daha iyi düzenleme ve saklama endişelerini dile getirdiler.

Buna karşılık kurumların genel danışmanlarının piyasanın günlük evrimini kripto para savunucuları kadar yakından takip etmiyorlar. Örneğin, bu yıl ankete katılan finansal danışmanların %75‘inin Fidelity Digital Assets‘in Bitcoin için saklama hizmetleri sunduğunun farkında bile değildi.

Danışman kurumların üçte birinden fazlasının saklama endişeleri ile hack edilme korkusunun kripto para yatırımlarını artırmanın ve yeni yatırımcı bulmanın önünde bir engel olduğunu belirtti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu