Nedir? Nasıl? Neden?

Ledger, NFT destekli donanım cüzdanını piyasaya sürdü

Sponsorlu İçerik

Kripto para cüzdanı üreticisi Ledger, gelişmiş NFT destekli “Ledger Nano S Plus” adlı yeni donanım cüzdanını piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Ledger, Salı günü yaptığı duyuruya göre, yeni donanım cüzdanı Ledger Nano S Plus’ı piyasaya sürecek. Nano S Plus, 2016 yılında piyasaya sürülen Nano ürününün devamı niteliğinde olduğu söyleniyor. Yeni donanım cüzdanı, NFT sahiplerinin ihtiyaçlarına odaklanılarak tasarlandı. Yeni Ledger Nano S Plus, şirketin 2015’te piyasaya sürdüğü ilk cüzdanı HW1’den beri üretilen altıncı donanım cüzdanı oldu. Proje, aynı zamanda Ledger’ın 2019’da satışa çıkarılan Ledger Nano X cüzdanından beri piyasaya sürdüğü ilk ürün olma özelliğini taşıyor.

Şirket tarafından yapılan duyuruya göre, yeni donanım cüzdanı, NFT sahiplerinin güvenliğini sağlamak için Ledger’ın web uygulaması aracılığıyla temiz imzalama desteği sunacak. Temiz imza desteği sunan Nano S Plus, web 3 kullanıcılarına daha güvenli bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Ledger’ın Baş Deneyim Sorumlusu Ian Rogers, açık imza özelliğinin koleksiyoncuların NFT dolandırıcılığına düşmesini önlemeye yardımcı olacağını açıkladı.

“Ledger Nano kullanıcıları, NFT’lerini ortaklar sayesinde Ledger Nano X’te zaten saklayabiliyorlardı. Şimdi ise Ledger’ın donanım uygulaması Ledger Live, NFT desteğine öncelik veriyor ve kullanıcılar, Ledger Live’de NFT’lerini görüntüleyebiliyor ve temiz imza yoluyla güvenli işlem yapabiliyor.”

Rogers, temiz imza teknolojisinin “kör imzanın” risklerini ortadan kaldırarak, bir işlemin tüm detaylarını vermeyi hedeflediğini açıkladı.

Cüzdan 100’e kadar uygulamayı destekliyor

Ledger Nano S, NFT odaklı bir cüzdan olmasının yanı sıra, 1,5 megabayt depolama kapasitesine sahip ve 100’e kadar uygulamayı destekleyebiliyor. Şirket Mart ayında, cüzdanın sınırlı sayıda sürümünün bir parçası olarak üç gün içinde 10 bin adet satmıştı.

Rogers, cüzdan sahiplerinin güvenlik endişelerine değinerek kripto para hırsızlığına karşı korumanın güvenli bir yolu olmaya devam edeceklerini söyledi.

“24 kelimenizi veya pininizi kimseyle paylaşmadığınız sürece, bir Ledger ile mümkün olan en iyi önlemi almış olursunuz.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu