Nedir? Nasıl? Neden?

LG, Televizyon NFT’leri için Hedera Blockchain ile çalışacak

Sponsorlu İçerik

Güney Kore merkezli elektronik firması LG, Hedera Blockchain ağı üzerine kurulu bir platform üzerinden NFT destekli televizyonlarını piyasaya sürecek.

Güney Kore merkezli elektronik firması LG’nin NFT konusunda attığı adımlar, Samsung’un Nifty Gateway tarafından desteklenen üç televizyonunu NFT pazar yeri olarak piyasaya sürmesinin ardından geliyor. LG, “LG Art” adındaki Hedera ağına bağlı NFT pazarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni teknoloji yazılımlarla güncellenen TV’ler, alıcıları tarafından Hedera destekli NFT’leri ekranlarından satın alıp satabilecek aynı zamanda sergileyebilecek.

LG Art Lab yalnızca LG şirketinin ürettiği televizyonlarda olacak. LG’nin mobil kripto para cüzdanı Wallypto’yu içeren kullanıcılar, cüzdanlarını bağlamak için QR kodunu tarayarak NFT satın alabilecekler. LG Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Jo, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, platformun NFT’leri alanında adım atmak isteyen kullanıcılar için erişilebilir hale getirmeyi hedeflediğini söyledi.

LG, 2020 yılından bu yana Hedera’nın Yönetim Konseyi’nde bulunuyor. Son bir ayın verilerine göre, Hedera NFT pazaryeri Hash Axis’in 36.000 dolar işlem hacmi, Ethereum’un OpenSea’deki 330 milyon dolarlık işlem hacmine kıyasla sönük kalıyor.

Hedera ağındaki geliştiricileri destekleyen bir kuruluş olan HBAR vakfının CEO’su Shayne Higdon, Hedera’nın enerji verimli fikir birliği mekanizmasının onu ucuz, düşük karbon ayak izi NFT transferleri için ideal bir blok zinciri haline getirdiğini söyledi. Yine de, diğer ağlar yetişiyor; Pazar lideri Ethereum bu ay hisse kanıtına geçiyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu