ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Libra Birliği’ne üç yeni üye katıldı

Sponsorlu İçerik

Libra stabilcoin projesinin gelişimini denetleyen İsviçre merkezli konsorsiyum Perşembe günü girişim sermayesi ve yatırım dünyasından üç yeni üyenin ekleneceğini duyurdu; Temasek, Slow Ventures ve kripto para endüstrisi yatırımcısı Paradigma.

Temasek, Singapur’da 300 milyar dolardan fazla değere sahip bir portföyü olan egemen servet fonlarından biri ve Libra Birliği‘in de Asya odaklı yatırımcı olarak farklı bir konum da görev alacak.

Temasek, JPMorgan ve Singapur Para Otoritesi ile birlikte, Kasım ayında Blockchain tabanlı bir ödeme platformu için  prototip geliştirdi. Temasek, kurumsal web sitesine göre Virtu, Standard Chartered ve MasterCard gibi finansal hizmetler şirketlerine yatırım yapıyor.

Libra Birliği‘ne, yılın başından bu yana Shopify, Heifer International, Checkout.com ve kripto broker Tagomi de dahil olmak üzere bazı önemli üyeler katıldı. Son üç üyenin katılımıyla Libra Birliği‘nin toplam üye sayısı 27 oldu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu