Nedir? Nasıl? Neden?

Libra Birliği’ne yeni bir üye daha katıldı

Sponsorlu İçerik

Londra merkezli bir ödeme işleme platformu olan Checkout.com, Libra Birliği‘ne katıldı.

Checkout.com’un kurucusu ve CEO’su Guillaume Pousaz, bugün yaptığı açıklamada, Blockchain‘in küresel işlemleri işlemede çeşitli faydalar sağlayacağını, potansiyeli olduğunu ve Libra Birliği‘ne katıldıklarını açıkladı.

Guillaume Pousaz:

“Bu yeni ağı geliştirmek ve küresel ticaret üzerindeki etkisinin şekillenmesine yardımcı olmak için Libra Birliği ile çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

Checkout.com‘un Libra Birliği‘ne katılmasıyla toplam üye sayısı 24’e çıktı. Geçen hafta kar amacı gütmeyen Heifer International da Libra‘ya katıldı.

Birlik, bu ayın başlarında Libra projesinde bazı değişiklikler yaptığını açıkladı. Rezervde birden fazla fiat para birimi ve devlet tahvilleri ile desteklenecek olan stabilcoin projesi, hükümetlerden aldığı sert tepkiler nedeniyle şimdi birkaç tek para birimiyle stabilcoin verecek. Bir Libra tokeni var olmaya devam edecek, ancak bu tek para birimindeki stabilcoin‘lerin dijital bir bileşiği olacak. Bu değişiklikle düzenleyicilerin kaygılarını hafifletmeyi amaçlıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu