Nedir? Nasıl? Neden?

Mesajlaşma uygulaması Telegram, kripto ödemeleri sunuyor

Sponsorlu İçerik

Mesajlaşma uygulaması Telegram, resmi cüzdanı The Open Network (TON) ile kripto para gönderimlerini sağlayacak.

Popüler konuşma uygulaması Telegram, bugün açıklanan yeni özelliğini duyurdu. Mesajlaşma platformu artık resmi cüzdan botu The Open Network (TON) aracılığıyla kripto ödemeleri sunacağını kaydetti. Telegram’ın sunduğu bu yeni özellikle kripto göndermek sadece bir mesaj ile mümkün olacak. Telegram resmi Twitter hesabında, TON token aracılığıyla kripto gönderme ve alma işlemlerinin yapılabileceğini açıkladı.

TON, milyonlarca Telegram kullanıcısının sohbet yoluyla kripto ödemelerini kolayca gönderip almasını sağlayacak başka bir bot ekliyor. Söz konusu işlemlerin ücretsiz olduğu kaydedildi. Sohbet esnasında işlemlerim 0 cüret ile yapılabileceği açıklandı. İşlemlerin gerçekleştirmesi için kullanıcıların cüzdan botunu cihazlarına indirip yüklemeleri gerekecek. Alım ve satım işlemleri banka kartları ile yapılarak cüzdanlara aktarılabilecek.

Oldukça hızlı gerçekleşeceği söylenen ödemelerin, uzun cüzdan adresleri girme ve onayları beklemeyeceği de verilen bilgiler arasında. Kullanıcılar, mesajlaşma uygulamasında bulunan Cüzdan simgesine tıklayarak TON token veya BTC gönderebilecek.

Kripto ödemelerini basitleştirme

Telegram, dünya çapında kitlesel kripto benimsenmesini hızlandırmak ve bu yöndeki işlemleri basitleştirmek için çalışıyor.

Mesajlaşma uygulaması ve TON coin ile yapılan ödemelerin, sınır ötesi ödemelerini daha hızlı hale getireceği söyleniyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu