Nedir? Nasıl? Neden?

MonkeyLeague ve AC Milan’dan NFT koleksiyonu geliyor

Sponsorlu İçerik

İtalyan futbol kulübü AC Milan, Solana merkezli e-spor franchise MonkeyLeague ile işbirliği yaparak yeni bir NFT koleksiyonu çıkarmaya hazırlanıyor. Bu yeni ortaklıkla, taraftarlar giyilebilir ürünlerin yanında futbolcular gibi oyun turnuvalarına erişebilecek…

Dev futbol kulüpleri NFT dünyasına girmek için dev anlaşmalara imza atarken listeye bir yenisi daha eklendi. İtalyan futbol kulübü AC Milan, Solana tabanlı MonkeyLeague ile ortaklığa imza atarak yeni bir NFT koleksiyonu çıkaracağını duyurdu. Ancak bilindiği üzere AC Milan 2021’de taraftar etkileşimli ödül uygulaması olan Socios.com’da bir NFT kampanyası başlatmıştı. Ardından AC Milan Taraftar Token’ı (ACM) ile kripto para sektörüne adım attı. Token’ın çıkarılmasının ardından Binance borsası ACM’yi listelemişti.

Giyilebilir ürünler ve NFT oyunları

Bu yeni ortaklığın duyulmasının ardından, taraftarların ilgisini çekebilecek fırsatlar konusunda bazı detaylar verildi. NFT ortaklığı, taraftarların Rossoneri markalı giyilebilir ürünleri satın almasına-satmasına ve oyunu test eden futbolcular gibi oyun turnuvalarına erişim sağlamasına imkan verecek.

NFT tabanlı fantezi futbol oyununa girdi

Kulüp hatırlanacağı üzere bu yılın başlarında resmi NFT videosu ile öne çıkan anları yayınlamak için yeni ortaklıklara imza atmıştı. Bu ortaklıklarla, kullanıcılar, AC Milan’da dijital kartlar toplayarak takas etme, bunlarla oynamasına izin veren NFT tabanlı bir fantezi futbol oyunu başlatmıştı.

AC Milan, MonkeyLeague ile ortak olan ilk futbol kulübü olarak dikkat çekerken, AC Milan’ın gelirden sorumlu başkanı Casper Stylsvig bir basın açıklamasında, “Dijital inovasyon alanındaki konumumuzu güçlendirmemizi sağlayan bir işbirliği olan MonkeyLeague ile bu ortaklığı başlatmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu