Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Nasdaq, Bitcoin Madencilik Şirketini Uyardı!

Sponsorlu İçerik

Online finans piyasası ve kredi veren bir firma olarak faaliyet gösteren Golden Bull Limited, Nasdaq tarafından yakın zamanda uyarı aldı. Firmanın açıklamasına göre Nasdaq, Golden Bull’a 30 Haziran 2019 tarihinden önceki 6 ay boyunca Form 6-K mali tablolarını sunmadığını bildirdi.

Mali tablo eksikliği, Nasdaq’ın listeleme kurallarına müdahale eder ve bu da şirket gerekli verileri sunmazsa Golden Bull’un Nasdaq’ın listesinden çıkarılmasına neden olabilir. Nasdaq hemen tepki vermeyecek ve Golden Bull Ltd’ye listeleme kurallarına uyumu yeniden kazanma konusunda bir plan oluşturmak ve sunmak için 60 günlük bir süre verdi.

Şirket, bildirime Ocak 2020’nin sonundan önce gerekli bilgileri vermek istediğini iddia ederek cevap verdi.

Golden Bull Limited

Golden Bull Limited, finans piyasası, bireylere ve küçük işletmelere kısa vadeli kredi sağlayan bir kredi şirketi olarak başladı. Şirket, son zamanlarda eşler arası ödünç verme işini kapatmaya karar verdi ve sadece Çin’deki müşterilere hizmet vermektedir. O zamandan beri, Golden Bull Bitcoin madencilik şirketi olmaya odaklandı. Firma bu geçişi, Bitcoin’in Aralık 2017/Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştıktan sonra kripto para birimi fiyatlarının düşmesinden hemen sonra Mart 2018’de başladı.

Ancak, firmanın Nasdaq’tan aldığı ilk uyarı bu değil. Daha önce, Eylül 2019’un sonlarında şirketin minimum teklif fiyatı gereksinimlerindeki eksiklik nedeniyle Nasdaq’dan bildirim mektubunu aldığı biliniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu