Nedir? Nasıl? Neden?

NFT platformu Sorare ve NBA’den dev anlaşma

Sponsorlu İçerik

NFT’ler ile futbol fantezi oyunu oynatan Sorare şirketi, dünyanın en büyük basketbol organizasyonu olan NBA ile anlaşma sağladı.

NFT’lerle futbol oyunu oynatan bir startup konumundaki şirket olan Sorare, son yaptığı anlaşmada dünyanın en büyük basketbol organizasyonu NBA ile anlaşma sağladı. “Sorare NBA” adı verilen yeni NFT oyunu önümüzdeki haftalardan itibaren oynanabilecek.

NFT ticaret platformu Sorare, bu yılın başlarında Major League Soccer ve Major League Baseball ile ortaklık kurmuştu. Bu anlaşmalar şirketin ABD pazarına girişinin bir işareti olmuştu. Sorare aynı şekilde İspanya La Liga, Almanya Bundesliga, İtalya Seria A gibi liglerde 280’den fazla uluslararası futbol kulübünde lisans aldı.

Sorare ve NBA arasında yapılan anlaşmanın en kadar süre için yapıldığı bilinmese de, haberi duyuran bazı siteler tarafların çok yıllı bir sözleşme imzaladığını belirtti. Sorare’nin kısa süre içerisinde NBA oyuncularının NFT kartlarını platform üzerinden satışa sunacağını duyurdu.

Sorare’nin NBA maçını 18 Ekim’de ligin normal sezon açılışında başlatmayı hedeflediği bildirildi. Kripto para ve NFT yatırımcıları, takipçiler, NBA oyuncularına ait kartları alıp satmanın yanında, kadrolar oluşturup, oyuncuların gerçek hayattaki performansları üzerinden puan ve para kazanacaklar.

Kullanıcılar ETH ile alım satım yapabilmelerinin yanı sıra son bir senede kredi kartıyla da NFT alabiliyorlar.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu