ManşetNedir? Nasıl? Neden?

OKEx, DDoS Saldırısına Uğradı!

Sponsorlu İçerik

Kripto borsası OKEx, dün gece bir Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırısı yaşadı, ancak hiçbir kullanıcının etkilenmediğini açıkladı.

Bir OKEx sözcüsü saldırının, borsanın sunucusunun normal trafiğini bir İnternet trafiği ile bozmak için kötü amaçlı bir girişim olduğunu söyledi. OKEx CEO’su Jay Hao, saldırıyı Weibo hesabında “büyük ölçekli” olarak nitelendirerek, işin arkasında rakiplerin olduğunu iddia etti.

OKEx sözcüsü:

”Okex teknik destek ekibi saldırıyı gördü ve sorunu çözmek için hızlı bir şekilde tepki gösterdi. 7 / 24 teknik destek ve izleme ile, kısa bir süre içinde düzgün bir şekilde kontrol ele alındı ve hiçbir müşteri etkilenmedi. Kullanıcıları koruma konusunda hazırlıklı olmaya devam edeceğiz.”

Geçmişteki çeşitli borsalar Huobi ve kapatılan BTC-e de dahil olmak üzere DDoS saldırılarının hedefi olmuştur. ABD yetkilileri, 2017 yılında BTC-e‘yi kara para aklama suçlamalarından dolayı kapattı ve Alexander Vinnik‘i de tutukladı. Geçen ay, Fransız yetkililer Vinnik‘e gasp ve kara para aklama da dahil olmak üzere çok sayıda suçlamada bulundular.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu