Nedir? Nasıl? Neden?

OKX, Dubai’de geçici faaliyet lisansını aldı

Sponsorlu İçerik

Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA), kripto para borsası OKX’e Dubai’de geçici bir ticaret hizmet lisansı verdi.

Bugün yapılan basın açıklamasında, kripto borsası OKX’e Dubai’de geçici bir hizmet lisansı verdiği duyuruldu. Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA) tarafından verilen lisans, kripto borsası OKX’in Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki yatırımcılara hizmet etmesine olanak tanıyacak. Seyşeller merkezli borsa, bölgede kripto para birimlerinin erişimi genişletmek ve kabulünü sağlamak için Dubai’de bölgesel bir merkez açma planları olduğunu da kaydetti.

OKX borsası genel müdürü Lennix Lai, şirketin gelecek için yenilik yapmaya devam edeceğini belirterek, şöyle konuştu:

“MENA bölgesi sektörümüz için en hızlı büyüyen pazarlardan biri ve bu gelişen ekosistemin kalbinde yer almaktan çok heyecanlıyız.”

BAE küresel bir kripto merkezi olmayı hedefliyor

Geçtiğimiz Şubat ayında, Birleşik Arap Emirlikleri Menkul Kıymetler ve Emtia Kurumu (SCA), Sanal Varlık Servis Sağlayıcılarının (VASP’ler) küresel bir kripto merkezi haline geldiğini küresel bir kripto merkezi haline geldiği için ülkede ticaret platformları kurulmasına izin verdiğini duyurmuştu.

FTX borsası Dubai’de Mart ayında faaliyet lisansı alan ilk borsa olmuştu. Ardından Nisan ayında Kraken lisansını aldı. Lisans alan son borsanın ise Binance olduğu biliniyor.

OKX, ticaret hacmine göre en büyük kripto borsalarından biridir ve ayrıca 20 milyondan fazla küresel müşteriye sahip.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu