Nedir? Nasıl? Neden?

Opera, ABD İçin Kripto Para Alım Seçeneğini Ekledi

Sponsorlu İçerik

Yaygın olarak kullanılan internet tarayıcısı Opera, kripto para satın alma özelliklerini doğrudan kripto para cüzdanına entegre etmek için bir ödeme firması olan Wyre ile ortaklık kurdu.

Bu ortaklık ile ABD’li müşterilerin Bitcoin ve Ethereum‘u doğrudan tarayıcı platformunun yerleşik dijital para cüzdanından satın almalarını sağlayacak.

Norveçli web geliştirme şirketi, Android kullanıcılarının söz konusu kripto para birimlerini banka kartlarını kullanarak satın alabileceklerini, iOS kullanıcılarının da Apple Pay kullanarak ödeme yapabileceğini belirtti.

Ancak, tarayıcı platformu günlük satın alma işlemlerinden 250 $ değerinde Bitcoin veya Ethereum ile sınırlayacak ve işlemlerden komisyon olarak 0.30 $ ve % 2.9‘unu tahsil edecek.

Opera’ın Hizmeti İskandinav Ülkelerinde Zaten Mevcut

Kripto para satın alma özelliğini, İsveç, Danimarka ve Norveç Opera kullanıcıları, yaklaşık 1 yıldır dahili cüzdan üzerinden Bitcoin ve Ethereum satın alabiliyorlar. Şirket, benzer hizmetleri diğer pazarlara da yaymayı planlıyor.

Opera, kullanıcılarına sürekli kripto para getirme çabası içinde olan önde gelen tarayıcılardan biri. İlk olarak dahili kripto para cüzdanını Android cihazlar için Aralık 2018’de başlattı ve daha sonra Nisan ayında bu desteği PC tarayıcısına ve ardından iOS cihazlarına getirdi. Tarayıcı tabanlı cüzdan Tron‘u destekliyor.

Web 3’e dayanarak, Opera’nın cüzdan platformuna erişmek için üçüncü taraf tarayıcı uzantıları veya cüzdan uygulamaları gerekmiyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu