Nedir? Nasıl? Neden?

Opera, DeversiFi ile işbirliğini açıkladı

Sponsorlu İçerik

Opera, StarkWare destekli bir çözüm olan DeversiFi ile entegrasyonunu duyurdu. Entegrasyon, Opera for Android’i aynı zamanda bir Ethereum Layer-2 cüzdanına sahip ilk mobil tarayıcı yapacak.

Entegrasyon, milyonlarca Opera kullanıcısına DeFi kapılarını açacak.

DeFi’nin Artan Popülerliği

Opera’nın DeversiFi ile entegrasyonu, Opera kullanıcılarına Merkezi Olmayan Finans (DeFi) işlevselliği getirerek, DeversiFi’nin merkezi olmayan alışverişi sayesinde herhangi bir kişisel veriye ihtiyaç duymadan düşük maliyetli ve neredeyse anında işlemlere erişmelerini sağlayacak. Entegrasyon, Merkezi Olmayan Finansman’ın popülaritesinde üstel bir büyüme gördüğü bir zamanda geliyor.

Bu, NFT’lerin büyümesiyle birleştiğinde, Ethereum’da önemli ölçüde daha yüksek işlem ücretleri ile sonuçlandı. Opera’nın DeversiFi ile ortaklığı sayesinde katman-2 ölçekleme çözümüyle entegrasyonu, Opera kullanıcılarının Katman-2 takas özelliğiyle birlikte p2p işlemleri yoluyla ETH’yi daha hızlı ve daha ucuza göndermesine ve almasına olanak tanır.

DeversiFi’nin kurucu ortağı ve CEO’su Opera ile entegrasyon hakkında konuşan Harborne, şunları söyledi:

“Bu entegrasyon sayesinde, günlük Opera kullanıcıları, kullanıcı dostu bir arayüzde DeFi ile sorunsuz bir şekilde etkileşime girebilir ve finansal hizmetlerle etkileşimde bulunmanın tamamen yeni bir yolunu deneyimleyebilir. Katman 2 teknolojileri blok zinciri endüstrisinde devrim yaratıyor ve StarkEx’in ölçeklenebilirlik avantajlarıyla birlikte sorunsuz, düşük maliyetli ticaret çözümümüzü milyonlarca kullanıcısına getirmek için Opera ile çalışmaktan gurur duyuyoruz. DeFi altyapımızı bu şekilde entegre etmek sadece bir başlangıç ​​ve Katman 2’nin genel olarak benimsenmesinin ölçeğini değiştiriyor.”

StarkEx Ölçeklenebilirlik Motoru

DeversiFi, StarkWare’in StarkEx ölçeklenebilirlik motorunu kullanarak, 2. katman çözümleri aracılığıyla yapılan işlemleri neredeyse anında ve Ethereum katman 1 aracılığıyla yapılanlardan neredeyse yüz kat daha ucuz hale getiriyor.

Opera, kriptoyu kitlelere ulaştırmanın ve ana akım haline getirmekteki öncülerden biri ve bu hareket, Opera’nın mevcut stratejisiyle mükemmel bir uyum içinde. Opera, 2018’de yerleşik bir kripto cüzdanı ve merkezi olmayan uygulama (dApp) gezgini içeren ilk tarayıcıyı tanıtmıştı. Ayrıca Bitcoin ve Celo gibi diğer birkaç blok zincirini de entegre ederek tarayıcıya fiat-on-kripto rampalarını tanıtmasına ve hem iOS hem de masaüstü tarayıcısına kripto getirmesine izin verdi.

Opera ayrıca, katman-2 çözümlerini de entegre edecek bir Web 3 tarama deneyimi olan Crypto Browser projesinin beta lansmanını gerçekleştirdi.

Opera yöneticilerinden Jurgen Arnesen, Opera’nın planları hakkında şunları söyledi:

“İnternete erişimi kolaylaştırmak Opera’nın DNA’sının bir parçası. Dünyanın her yerindeki kullanıcılarımıza aşırı veri tasarrufu, gizlilik veya reklam engelleme özellikleri sağlıyoruz. Şimdi web3 kullanımıyla ilgili en önemli engellerden birini kaldırmanın zamanı geldi: fahiş gaz ücretleri ve düşük ağ hızları.”

Gateway.Fm ile İşbirliği

Opera ve DeversiFi arasındaki entegrasyon, Gateway.fm ile yapılan işbirliği sayesinde mümkün oldu. Gateway.fm entegrasyona öncülük etti ve Opera’nın DeversiFi’nin mevcut altyapısını geliştirerek, piyasalar ve likidite sağlayarak beklenenden daha kısa sürede tamamlamasını sağladı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.

Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu