Nedir? Nasıl? Neden?

Peter Brandt tarafından büyük ETH uyarısı verildi

Sponsorlu İçerik

Peter Brandt, Ethereum’un Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyelerinden yüzde 36 oranında düşüş yaşadığını ve ayı hakimiyetine girdiğini iddia etti.

Peter Brandt, 2017-2018 yıllarında yaptığı başarılı fiyat tahminleri ile kripto para sektöründe önemli bir isim olduğunu kanıtlamıştı. Bilindiği üzere Brandt, 2017 rallisini ve 2018 çöküşünü tahmin etmişti. 1970’lerde Emtia ticareti işinde çalışan deneyimli grafiker Brandt, cumartesi günü attığı bir tweette, Ethereum’un yeni bir ayı piyasası hakimiyetinde olduğuna inandığını belirtti. Peter, ETH’nin Kasım ayında görülen ATH’nin yüzde 36 oranında düştüğünü ifade etti.

CoinMarketCap verilerine göre, Ethereum 3,119 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte ise yüzde 3,02 düşüş yaşadı.

Kripto Twitter’daki en etkili kişilerden biri sayılan Brandt, en büyük 2. blockchain‘i ‘aşırı karmaşık’, ‘pahalı’ ve ‘garip’ olarak tanımladı. Ethereum’un kripto para birimi Solana (SOL) tokenine karşı düşük performansının tamamen garanti altına aldığını da kaydetti.

Peter Brandt, Twitter hesabı üzerinden şöyle konuştu:

“Ethereum $ETH ayı trendinde çünkü NFT özel token evreni metaverse için aşırı karmaşık, pahalı, garip bir platform. Aslında ETH’nin SOL’a karşı düşüş eğilimi tamamen garantilidir. NFT, doğru terminolojiyi kullanmadıysam lütfen beni bağışlayın.”

Solana token, 2021 yılında oldukça şaşırtıcı bir büyüme gördükten sonra piyasa değeri ile 6. sırada yer alıyor. Fakat Ethereum’u tahtından düşürmek için çok daha fazla yol kat etmesi gerekiyor. ETH topluluğu, Brant’ın düşüş analizlerine kızgın ve tepki gösteriyor. Bazı üyeler ise Brandt’ın tweet’lerinin karşıt bir gösterge olarak kullanabileceğini iddia ediyor.

Aynı zamanda Peter Brandt, analizlerden hoşnutsuz olan bir takipçisine yanıt olarak Cardano‘nun yaptığı ayı çağrısını da savundu. Bu haftanın başlarında, Brandt son zamanlarda Bitcoin dip alıcılarını amiral gemisi kripto para biriminin devam eden düşüşünün ortasında uyarmaya çalıştı.

JP Morgan: ETH’de düşüşte

Ethereum yeni yılda zorlu bir başlangıç yaptı. 1 Ocak tarihinden bu zamana yüzde 20’nin üzerinde bir düşüş yaşadı. 8 Ocak’ta ETH fiyatı, 30 Eylül’den bu yana en düşük seviye olarak kripto para borsası Coinbase‘de 3.000 dolarla yüzde 6 düştü. Bitcoin ise dönüştürmenin sonunda bu yıl gerçekleştireceğini tahmin eden analistlere darbe indirdi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu