Nedir? Nasıl? Neden?

Samsung metaverse evreninde: Decentraland’de mağaza açıyor

Sponsorlu İçerik

Elektronik devi Samsung, Decentraland’da sanal bir mağaza açarak metaverse evrenine adım attığını duyurdu.

Samsung Electronics America, ETH tabanlı sanal gerçeklik platformu olan Decentraland ile ortaklık kurarak metaverse dünyasına girdi. Elektronik devi şirket, New York’da Meatpacking Bölgesi’nde yer alan 837 fiziksel mağazasının Decentraland’da 837X adında sanal bir versiyonunu açtı. Şirket yaptığı basın açıklamasında sanal mağazanın bugünden itibaren sınırlı bir süre için hizmete açılacağını söyledi. Geçtiğimiz perşembe günü şirket, Decentraland tarihindeki en büyük marka arazi satın almalarından biri olduğunu kaydetmişti. Samsung 837X mağazası, “Bağlantı Tiyatrosu”, “Sürdürülebilirlik Ormanı” aracılığıyla dijital mecralar arasında müzikal bir kutlama sunuyor.

Decentraland kullanıcıları ise, “deneyimsel oyun alanını” keşfedip görevleri tamamlayarak NFT ödülleri kazanmaya davet edilecek. 5 Ocak’ta başlayan ve 8 Ocak’a kadar sürmesi planlanan Tüketici Elektroniği Şovundan (CES) Samsung’un haberleri sergilenecek. Sürdürülebilirlik Ormanı, konukların milyonlarca dijital ağaç aracılığıyla eşsiz bir deneyim yaşamalarını sağlamayı amaçlıyor. Samsung’un sanal 837X mağazasındaki özelleştirme aşamasında, konuklar fiziksel Samsung 837 mağazasından DJ Gamma Vibes tarafından düzenlenen karma gerçeklik canlı dans partisini deneyime fırsatı bulacaklar.

Konuklar 837X NFT rozetlerine sahip olabileceği görevlere katılabilecek. Samsung’un kurumsal pazarlama ve iletişimden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Michelle Crossan-Matos, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Metaverse, başka türlü gerçekleşemeyecek benzersiz sanal deneyimler yaratmak için fiziksel ve uzamsal sınırların ötesine geçmemizi sağlıyor. İnovasyon bizim DNA’mızda var ve hepinizin bu gelişen sanal dünyayı deneyimlemenizi bekleyemeyiz.”

Samsung yıl boyunca bu tür deneyimleri daha fazla sunmayı planlıyor. Şirket haftanın başında NFT özellikli 3 televizyon üreteceğini açıklamıştı.

Samsung’dan Cardona ağaç dikme projesi

Samsung ayrıca gerçek dünyada ağaç dikimi yaptı. Kısa süre önce, Madagaskar’da iki milyon ağaç dikilmesi için Cardano tabanlı iklim restorasyon platformu Veritree ile ortaklık kurdu. Veritree platformunda, kullanıcıların sınırlı sayıda ağaç dikmesi için 15 ADA tokeni bağışlamak gerekiyor. işletilen Cardano Ormanına her kullanıcı ağaç dikebilir. Veritree’ye göre, ağaç tokenleri sınırlı sayıda ağaçlar ve NFT’ler için kullanılabilir.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu