Nedir? Nasıl? Neden?

Samsung ve Nifty’den NFT işbirliği

Sponsorlu İçerik

Samsung, yeni akıllı TV serisine bir NFT pazaryerini dahil ederek, tüketicilerin Web3 coşkusunun bir kısmını evlerinin rahatlığında yaşamalarına olanak tanıyarak, inovasyon açısından ileriye doğru dev bir adım daha attı.

NFT’ler için lider pazar yerlerinden biri olan Nifty Gateway, Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile dijital koleksiyon ürünlerini keşfetmek, satın almak ve takas etmek için dünyanın ilk akıllı TV NFT platformunu geliştirmek üzere bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Çığır açan işbirliği, Nifty Gateway’in, kullanıcıların değerli eşyalarını harici bir cüzdanda saklamalarını istemek yerine onları güvence altına alan saklama cüzdanı çözümünden yararlanıyor. Ek olarak, müşterilerin bir kredi kartı veya banka kartı ile bitcoin kullanarak NFT satın almaları sağlanacak.

Samsung Ocak ayından beri NFT pazarına girrmek istiyor

Samsung, Ocak ayının ilk haftasında NFT pazarına girdiğini ve bu dijital varlıkların şirketin televizyon cihazlarına entegre edileceğini söyledi.

Samsung, NFT özelliklerine sahip ilk akıllı televizyon ürün serisini tanıtacağı dışında, o sırada pek fazla bilgi açıklamadı.

Nifty, QLED ve Neo QLED TV de dahil olmak üzere 2022 için premium TV ürün serilerinde kullanılmak üzere Samsung’un NFT platformuna entegre edildi.

Samsung’un resmi basın açıklamasına göre Nifty, The Frame ve MICRO LED ürünleri için ayrı bir uygulama da sağlıyor.

Samsung-Nifty işbirliği, NFT’leri Evlere Getiriyor

Müşteriler, iki firmanın teknolojilerini birleştirerek NFT’leri kendi evlerinin rahatlığında keşfedebilir, görüntüleyebilir ve bunlarla etkileşime girebilir. Ayrıca, kullanıcılar Beeple, Pak ve Daniel Arsham gibi yeni ve yerleşik sanatçıların 6.000’den fazla sanat eserine erişebilecekler.

Samsung, bugüne kadar dünya çapında 60 milyondan fazla akıllı TV sattığını iddia ediyor. Bu, Samsung’un Nifty Gateway ile ortaklık kurarak NFT ticaretini geniş bir kullanıcı tabanına getirdiği ve dolayısıyla bu gelişen teknolojinin büyümesini ve kullanımını desteklediği anlamına geliyor.

Nifty Gateway’in kurucu ortağı Duncan Cock Foster’a göre:

“Nifty Gateway’in amacı, yaratıcıları güçlendirerek ve müşterilerin NFT’leri satın alma, satma, üretme ve tutma sürecini düzene sokarak NFT’leri bir milyar insana ulaştırmak. NFT’leri daha erişilebilir hale getirmeye ve onları eskisinden daha kolay satın almaya adadık.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu