Nedir? Nasıl? Neden?

Samsung’un Yeni Galaxy S20’sinde Kripto Para Desteği Olacak

Sponsorlu İçerik

Samsung, 11 Şubat’ta düzenlediği etkinlik sırasında yeni nesil akıllı telefonları duyurdu. Galaxy S20 serisinde, gelişmiş kameralar, 5G teknolojisi sağlıyor ve kripto para saklama desteği sunuyor.

Bununla birlikte, Samsung‘un son telefon serisi Galaxy S10‘ların aksine, kripto para desteği ile ilgili ayrıtılar aynı şekilde paylaşılmadı. Daha önce Blockchain anahtar deposunu tanıttı, hangi kripto paraları destekleyeceğini açıkladı ve sonunda Bitcoin desteğini ekledi. Ancak bu sefer kripto para veya Blockchain‘den bahsedilmedi.

Sadece, Samsung‘un resmi web sitesinde, S20 serisinin “PIN’inizi, şifrenizi, deseninizi ve Blockchain Özel Anahtarınızı korumaya adanmış” güvenli bir işlemci içereceğini belirtti. Hangi koinlerin desteklendiği ve kaç uygulamanın kripto para desteğine erişebileceğiyle ilgili hiçbir ayrıntı açıklanmadı.

Ancak, cevaplar için önceki telefonlara bakabiliriz. S10s, Knox güvenlik platformunda tutulan özel anahtarları tutmak için güvenli bir yerleşim alanı içeriyordu. Samsung‘un insanların bakiyelerini görmesi ve para göndermesi için kullanılan Blockchain anahtar mağaza uygulamasına bağlanıyor. S20‘nin Knox da içerdiği düşünüldüğünde, aynı sistemi kullanmaya devam etmesi mümkün görünüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu