Nedir? Nasıl? Neden?

Starbucks, NFT ve Web3 teknolojisinde Polygon ile çalışacak

Sponsorlu İçerik

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, “Odyssey” adındaki blockchain tabanlı Web3 sadakat programında Polygon (MATIC) ile birlikte çalışacağını duyurdu. Bu işbirliği ile beraber müşteriler ve çalışanların NFT formatında ödüller kazanıp satın alabilecekleri belirtildi.

Starbucks’ın bu yılın sonunda başlatmayı planladığı “Starbucks Odyssey” adlı sadakat programı konusunda önemli detayları duyurdu. Bugün yapılan açıklamada, kahve firmasının ödül sadakat programını NFT platformu ile birleştireceği kaydedildi. Müşteriler ve çalışanların program dahilinde NFT formatındaki ödülleri kazanabilecek yada satın alabilecekler.

Programın, Ethereum ağının üzerinde yer alan ölçeklendirme aracı olan Polygon’un Hisse Kanıtı (PoS) üzerine kurulacak. Polygon ve diğer ölçekleyiciler üzerinde çalışan uygulamalar, Ethereum ana ağındaki tıkanıklığın neden olduğu yüksek maliyetleri ve düşük hızlı işlemleri önleyebilecek.

Starbucks, Mayıs ayında “benzersiz deneyimler, topluluk oluşturma ve müşteri katılımı” sağlayan bir dizi NFT koleksiyonu başlatmayı planladığını açıklamıştı.

Kripto cüzdanı olmadan alımlar yapılacak

Polygon üzerinde çıkarılacak olan NFT’ler müşteriler tarafından kredi kartı ya da debit kart ile satın alınabilecek. NFT ürünlerini saklamak için kripto para cüzdanı gerekmeyecek.

Müşteriler Starbucks Odyssey’e erişmek için bir bekleme listesine katılması gerekiyor. Starbucks ek olarak yaptığı açıklamada, NFT’lerin fiyatı ya da kaç adet olacağıyla ilgili ise detay vermedi. Konu hakkında görüşmelerin devam ettiği açıklandı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu