Nedir? Nasıl? Neden?

Sun, Aralık’ta Binance’a 600 milyon dolarlık ETH yatırdı

Sponsorlu İçerik

TRON kurucusu Justin Sun, Aralık ayının başından beri kripto para borsası Binance’a 165.000’den fazla ETH yatırdı.

TRON Vakfı’nın kurucusu Justin Sun, geçtiğimiz günlerde TRON CEO’luğundan istifa ettiğini ve vakfın feshedileceğini açıklamıştı. Sun, kariyerine politika ile devam edeceğini duyurdu. Grenada Dışişleri Bakanlığı tarafından Dünya Ticaret Örgütü’nün yeni büyükelçisi olarak atandı. Sun’ın, çalışmalarını Cenevre’den yürüteceği biliniyor.

On-chain verilerine göre, TRON kurucusu Justin Sun’ın Aralık ayının başından bu yana Binance borsasına 165.000’den fazla Ethereum yatırdı. Justin Sun, kendi iyiliği için büyük Ethereum meblağları satıyor gibi görünüyor ama durum bundan biraz farklı. Çinli gazeteci Colin Wu tarafından paylaşılan bir sonraki gönderiye göre işlemler, kar elde etmek için kullanılmayan dahili dağıtım cüzdanlarından yapıldı. Colin Wu Twitter üzerinden yaptığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

“Zincirle ilgili veriler, TRON’un kurucusu Justin Sun’ın Aralık ayından bu yana Binance’e sık sık ETH yatırdığını ve toplam depozito olarak yaklaşık 165.989 ETH olduğunu gösteriyor.”

Sun, bunun cüzdanların dahili dağıtımı olduğunu Ethereum, TRON ve tüm blockchain endüstrisinden bağımsız olarak oldukça iyimser olduğunu ve inşa etmeye devam edeceğini söyledi.

Binance cüzdanı lehine yapılan büyük işlem nedeniyle piyasanın dikkatini çekti. “ff5296” ile biten cüzdan adresi, yaklaşık 600 milyon doları başka bir anonim adrese taşıdı ve daha sonra fonları merkezi borsaya aktardı. İşlem yapılan Ether miktarı önemli kabul edilebilirken, kripto pazarındaki ikinci en büyük kripto para için ortalama işlem hacminin sadece yüzde 20’sinden azını oluşturuyor.

Piyasa verilerine göre, Ethereum, Kasım ayında geri ulaştığı ATH’ye (tüm zamanların en yüksek seviyesi) kıyasla değerin yüzde 22 kayıp yaşadığı bildirildi. Güçlü bir düzeltmeden sonra, Ethereum yaklaşık olarak haftada yüzde 10 kaybederek istikrarlı bir şekilde düştü.

Basın zamanında, ETH, piyasadaki tokenlerin madeni paraların çoğunluğunu takiben yüzde 8 düştükten sonra 3.713 dolardan işlem görüyor. Bitcoin, XRP ve Dogecoin de son 3 günde ortalama yüzde 8 kayıpla düştü.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu