ManşetNedir? Nasıl? Neden?

WEF temsilcisi, Blockchain ve kripto para birimlerini övdü

Sponsorlu İçerik

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Blockchain, Veri ve Dijital Varlıklar Başkanı Sheila Warren, “The Voice of Woman” için bir röportajda Blockchain ve kripto paralar hakkında konuştu. Warren, bu yeni teknolojilerin önümüzdeki yıllarda dünyanın ve toplumun ayrılmaz bir parçası olacağını öngörüyor. Bu noktada, bugün sahip oldukları medyaya artık sahip olmayacaklarını çünkü tıpkı İnternet gibi hafife alınacaklarını belirtti.

Warren, işlerin yapılma biçiminde bir değişiklik öngördü. On yıl içinde büyük işletmelerin Blockchain tarafından desteklenecek. Bitcoin ve kripto para birimlerine atıfta bulunan Warren, iyimser olduğunu söyledi. Warren, Bitcoin, Ethereum ve XRP’nin yasadışı faaliyetler için kullanıldığına dair yaygın inanışın aksine, suçlular tarafından sadece küçük bir kısmının kullanıldığını vurguladı. Ayrıca ekledi:

”Kripto para birimlerinin yaptığı şey, para etrafında eşler arası etkileşimi sağlamaktır. Tıpkı İnternet’in, dünyanın her yerinden insanlarla çok hızlı bir şekilde, sorunsuz ve maliyetinin çok altında bir şekilde içerik paylaşmamızı sağlaması gibi. Aynı şey para için de geçerli olabilir ve dahil olabileceğimiz dünyayı hayal edebilirsiniz. Dijital cüzdanı olan herhangi bir kişiyle, dünyanın herhangi bir yerinde ve herhangi bir zamanda doğrudan sorunsuz bir işlem.”

Warren, ev sahibi olmaya geçiş yapan genç nesil için kripto para birimlerinin bir “yatırım aracı” olduğunu belirtti. Bu nedenle Warren ve WEF, yeni nesillerin kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisi ile zenginlik yaratmasına izin verecek yeni bir inovasyon dalgası olacağını umuyor.

Ripple ve mikro ödeme devrimi

Yenilik yelpazesi içinde Warren, mikro ödemelerin ve düşük maliyetli anında ödemelerin arkasındaki teknolojinin “insanları en çok heyecanlandıran” şey olduğunu söyledi. Bu teknolojinin ödeme yapma potansiyeli ve yeni nesiller için Warren şunları söyledi:

”İnsanlar mikroödeme kavramı konusunda heyecan duyuyorlar. Şu anda, herhangi birine kuruş göndermek verimsiz. Gerçekten mantıklı değil ama bunu ücretsiz yapıp yapamayacağınızı bir düşünün. Bu kuruşlar çabucak toplanabilir. Ayrıca kripto para biriminin nesiller arası servet transferi hakkında düşündüklerimizi değiştireceğini düşünüyorum. Bugün yaşlanıp iş piyasasına girenlerin benden çok farklı ihtiyaçları olduğuna şüphe yok.”

Warren’ın işaret ettiği bu alandaki en yenilikçi şirketler arasında Ripple bulunuyor. Ödeme çözümleri şirketi, kripto endüstrisinin çeşitli alanlarda büyümesini ve benimsenmesini sağlamaktan sorumludur.

Dikkat çekici bir şekilde, Sheila Warren bu yıl Ripple’ın Swell konferansında ana konuşmacı olacak. Haftanın başında Ripple, SWELL’in 14-15 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacağını açıkladı. Şirket, Warren ve WEF’i diğer uzmanlarla birlikte trendleri, kullanım durumlarını ve Blockchain teknolojisinin kurumsal olarak benimsenmesini tartışmaya davet etti.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu