Nedir? Nasıl? Neden?

XRP Ledger Foundation, token değerlendirme formatı başlattı

Sponsorlu İçerik

XRP Ledger’ın kar amacı gütmeyen bağımsız kuruluşu XRP Ledger Foundation, Token Değerlendirme Formatı başlattığını duyurdu.

XRP Vakfı, öz düzenleme ve güveni geliştirmeye yönelik olarak yatırımcılar için şeffaflık sağlayan Token Değerlendirme Formatını başlattığını açıkladı. XRP Ledger Foundation, iş danışmanlığı hizmet sağlayıcısı Grant Thornton Baltic ile yaptığı işbirliğinin ardından değerlendirme formatı çalışmasını duyurdu. Şirket resmi blog gönderisinde, çerçevenin temel amacının, artan miktarda verilen kripto para ile XRP Ledger (XRPL) ekosistemindeki yatırımcılara şeffaflık sağlamak olduğunu kaydetti.

İlk aşama, token verenler için bir öz değerlendirme anketi içeriyor. Vakıf, bu hamleyle, yatırımcılara şeffaflık sunmanın yanı sıra özdenetim ve güveni artırmak için bir soru listesi aracılığıyla rehberlik etmeyi amaçlıyor.

XRPL tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bütün öz değerlendirmeler, bireysel yatırımcıların kendi araştırmalarını yapabilecekleri ve kişisel kalite değerlendirmeleri yapabilecekleri ortak bir formatta kamuya açık hale getirilmektedir. Ve her yanıt ihraççı tarafından imzalandığından, yatırımcılar öz değerlendirmenin gerçekten ihraççı tarafından sunulduğunu doğrulayabilir.”

XRPL Vakfı ayrıca, çerçevenin gelecek aşamalarının, token yatırımcıları, üçüncü taraf denetçileri ile bir doğrulama sürecinin olacağını da ortaya koydu. Bundan hareketle, borsalar, cüzdanlar ve diğer dijital varlık hizmeti sağlayıcıları tarafından listelenme konusunda tavsiyelerde bulunmayı planlıyor. XRPL’deki tüm token sahipleri çerçevenin tamamlanmasını bekliyor.

XRPL Ledger’daki gelişmeler

Geçen yıl NFT heyecanı zirveye ulaşmışken, Ripple’ın geliştirici kolu RippleX, XRP Defterinde dijital koleksiyonları içeren açık kaynaklı projelerin geliştirilmesini teşvik etmek için 2 milyon dolar tahsis ettiğini duyurmuştu.

Ripple ayrıca XRP Ledger’ında NFT projelerinin inşasını desteklemek için 250 milyon dolar değerinde yeni bir fon kurarak, sanatçılara gerekli desteği sağlama sözü de vermişti. Bu yaratıcı fon kapsamında, blockchain şirketi, farklı NFT projeleri için 4.000 sanatçı, müzisyen, oyun tasarımcısı ve inşaatçıyı işe aldı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu