ManşetNedir? Nasıl? Neden?

XRP TipBot, hayatta kalmak için Uphold ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

Popüler XRP gönderme uygulaması XRP TipBot, Hollanda’daki yeni yasalar nedeniyle durdurulmak üzereydi, ancak Uphold ile bir ortaklık kurdu ve kurtarıldı. XRP TipBot kullanıcılarının, hizmeti kullanmaya devam etmek için önümüzdeki günlerde Uphold ile bir hesap oluşturmaları gerekecek.

XRPL Labs’in kurucusu Wietse Wind, popüler XRP TipBot‘u hayatta tutmak için Uphold ile birlikte çalışacağını açıkladı. Wind, XRP TipBot‘un durdurulmak üzere olduğunu, çünkü Hollanda’da, kripto para saklama şirketlerini kaydettirmesini gerektiren Avrupa Birliği düzenlemelerine uygun olarak yeni bir yasa tasarısı çıkarıldığını açıkladı.

Wind‘e göre, kayıt süreciyle ilgili zaman kısıtlamaları ve fahiş maliyetler nedeniyle XRP TipBot‘u durdurmaya zorladı. Projeyi kaydetmek için Wind, Uphold ile temasa geçti. Uphold, dünya çapında 1.7 milyondan fazla müşteriye ve şu ana kadar yaklaşık 6 milyar dolarlık işlem hacmine sahip bir dijital para platformu. Blockchain teknolojisini kullanarak Uphold, müşterilerine kripto para birimlerine, ulusal para birimlerine, değerli metallere ve kredi ürünlerine erişim sunuyor. Yakında kripto para tabanlı banka kartlarına da kolayca erişim sunmayı planlıyor.

Uphold XRP TipBot’u entegre ediyor

XRP TipBot, 2017 yılında Wind‘in bir hobi projesi olarak başladı ve o zamandan beri yaklaşık 1 milyon işlemle 2.5 milyondan fazla XRP gönderdi. Şu anda TipBot‘un ayda 18.000 aktif kullanıcısı var.

Şimdiye kadar, kripto para birimlerinin güvenli bir şekilde gözaltına alınması için özel bir yasal gereklilik olmadığı için Hollanda, XRP TipBot için mükemmel bir yerdi.

Hollanda’daki yeni yasa sadece altı aylık bir geçiş dönemi süresi veriyor. Buna ek olarak, Wind‘e göre, yeni düzenlemelerin (KYC / AML) tahmini 25.000 avroya mal olacağı tahmin ediliyor. Bu, hobi projesinin sonu oldu, çünkü Wind tarafından da geliştirilen XUMM bankacılık uygulamasına entegrasyon mümkün değildi. Bu Wind’in, XRP TipBot‘u kurtarmak için Uphold ile iletişime geçmesine neden oldu.

Ortaklık sonucunda, XRP TipBot kullanıcılarının hizmeti kullanmaya devam etmek için önümüzdeki günlerde hesaplarını Uphold hesabına bağlamaları gerekecek. Hesaplarını bağlayarak, kullanıcılar Fiat para birimlerinin kripto paraya dönüştürülmesi ve tersi de dahil olmak üzere çok çeşitli Uphold hizmetlerine erişebilecekler.

Diğer kripto para haberleri için enkriptohaber.com/nedir sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu