Nedir? Nasıl? Neden?

Yatırım platformu Noyack Logistics, BitPay ile ortak oldu

Sponsorlu İçerik

Amerika merkezli alternatif yatırım platformu Noyack Logistics Income (NLI) kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kullanmak için BitPay ile ortaklık kurdunu açıkladı.

ABD gayrimenkul yatırım ortaklığı Noyack Logistics Income (NLI) kripto para birimlerini benimseyen en son şirket oldu. Yatırım platformu kripto para birimleri ödeme yöntemi olarak kabul etmek için BitPay ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Kripto para kullanımını kabul eden ABD alternatif yatırım platformu NLI, BitPay ile işbirliği yaparak yatırımcıların kripto varlıkları finanse etmelerine izin verdi.

Söz konusu platform Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Shiba Inu (SHIB) ve 5 USD’ye sabitlenmiş para birimlerine izin veriyor.

NLI, kripto para birimlerini bir ödeme aracı olarak benimseyen ilk GYO firması oldu. Şirketin CEO’su CJ Follini, girişimi bugünün yatırımcılarıyla bağlantı kurmanın önemli bir yolu olarak nitelendirdiğini söyledi. İşletme ek olarak müşterilerin yatırımlarını kripto ve fiat para birimi arasında bölebileceğini açıkladı. Bu işlemi gerçekleştirmek için tercih edilen cüzdan borsayı seçerek, dijital varlık seçimi yapmalı ve QR kodu taramalılar.

BitPay CEO’su Stephen Pair, ortaklığın kripto ana akımını hareket ettirmenin başka bir örneği olduğunu söyledi. CEO Pair, yatırımcıların önümüzdeki yıl dijital varlıklara milyarlarca dolar harcayacağını düşündüğünü söyledi.

“Kripto para tahsisatlarını gayrimenkul gibi fiziksel varlıklara taşımak isteyen daha fazla yatırımcı görüyoruz. Bu yetenek, Noyack’ı alternatif yatırım yönetiminin ön saflarına yerleştirir. Fiziksel dünyaya köprü kuran kripto benimsemesi için pazar potansiyeli çok büyük. Önümüzdeki 12 ayda kripto para birimini kullanan satın alma ve yatırımlarda 55 milyar dolar tahmin ediyoruz.”

Kripto kabul eden ünlü şirketler

Kripto paraları ödeme yöntemi olarak benimseyen firmaların listesi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Bununlar beraber listede çok ünlü firmalarda yerini alıyor.

Bu ayın başlarında, dünyanın önde gelen sinema zinciri AMC Theatres çevrimiçi sinema bileti alımında Shiba Inu ve Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul ettiğini duyurdu. Daha öncesinde başka bir eğlence şirketi Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash’i kabul ettiğini açıklamıştı. Alman moda firması Philipp Plein kripto kabul eden şirketler listesinde yerini aldı. Philipp Plein CEO‘su, müşterilerin giysi, ayakkabı ve diğer ürünler için 15 farklı kripto para biriminde ödeme yapabileceklerini açıkladı. CEO Plein ek olarak kripto varlıkların destekçisi olduğunu da kabul etti. Listede yer alan en popüler şirketlerden bir tanesi ise elektrikli araç üreticisi Tesla, şirket geçtiğimiz Ocak ayında satın alımlarda Dogecoin kabul edeceğini duyurmuştu.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu