Ethereum Haberleri

Charles Hoskinson: Ethereum Classic ölü bir proje

Sponsorlu İçerik

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Ethereum Classic ile ilgili yaptığı açıklamada, ETC için “Hiçbir amacı olmayan ölü bir proje” dedi.

Cardano Vasil hard fork için 22 Eylül tarihi belirlenirken, Charles Hoskinson’dan çok tartışmalı bir Ethereum yorumu geldi. Bilindiği üzere “Merge” yükseltmesinin ilk ayağı olan Bellatrix güncellemesi Beacon zincirinde bugün gerçekleşti. Bu bilgiyi haberimizde vermiştik.

Cardano kurucusu ise Twitter üzerinden yaşanan bir tartışmada kendisi için yapılan “Sadece SHA-3 ve bir Hazine oluşturulmasının reddedildiğini söyledim. Charles Hoskinson ETC’yi soymak için %20’lik madenci vergisi getirmek istemişti” cümlesine tepki gösterdi. Kendisi hakkında yapılan bu yoruma cevap veren Hoskinson, şöyle konuştu:

“Sürdürülebilir bir geliştirme fonunun madenci vergisine dönüştüğü fikrini sevdim! ETC’nin olabileceklerini düşündükçe onun için üzülüyorum. Artık hiçbir amacı olmayan, gerçek bir argümana dayanmayan ve sadece vârolmak için olan ölü bir proje…”

 Bir dönem Ethereum kurucuları arasında da yer alan Hoskinson, ETC için merkezi olmayan bir hazine protokolü geliştirme fonu kurulmasını önermişti. Fakat ETC madencileri, kendi gelirlerine darbe vuracağı endişesiyle öneriyi reddetmişti.

Grayscale ve AntPool’dan yatırım

Hoskinson, ETC’nin ölü bir proje olduğunu düşünürken, Grayscale ve madencilik devi AntPool gibi birkaç kripto firması, ağa önemli yatırımlar yaptı. Grayscale’nın yönetimi altındaki Ethereum Classic Trust varlıkları şu anda yaklaşık 490 milyon dolar. AntPool ise blok zinciri ağının ekosistemini desteklemek için 10 milyon dolar yatırım yaptı.

 ETC, son haftalarda en iyi performans gösteren dijital varlıklardan biri oldu. Dijital varlık, son 24 saatte %25’in üzerinde artarak 40 doların üzerinde işlem gördü.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu