Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriTop 10

BitPay 100.000 Perakendeciye Kripto Ödemelerini Getiriyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para ödeme sağlayıcısı BitPay, dünya çapında 100.000 perakendeciye Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash ödemelerini getirmek için satış noktası servis şirketi Poynt ile birlikte çalışma kararı aldı.

BitPay CEO’su ve Kurucu Ortağı Stephen Pair:

“Satış noktası inovasyonunun gerçek itici gücü olduğu kanıtlanan Poynt ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz.”

Ortaklık, tüketicilere, QR kodunun basit bir şekilde taramasını kullanarak kripto para piyasası sıralamasına göre birinci, ikinci ve dördüncü en büyük kripto para birimleri olan BTC, ETH ve BCH kullanan satıcılara ödeme yapmalarını sağlayacak. İki teknolojinin entegrasyonu, nakit veya kredi kartları gibi geleneksel ödeme yöntemlerinden daha hızlı ve daha güvenli bir ödeme deneyimi yaratmak için tasarlandı.

Stephen Pair, ortaklığın mağaza içi ödemeleri büyük ölçüde destekleyeceğini söyledi.

“BitPay için büyüme fırsatı ve ödemeleri daha hızlı, daha güvenli, insanlar ve işletmeler için daha ucuz hale getirme konusundaki dokuz yıllık görevimizde önemli bir kilometre taşı.”

BitPay, Ripple ile Ekim ayında ortaklık kurdu ve şimdi sınır ötesi ödeme platformunda XRP‘ı destekliyor. Bununla birlikte, piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para biriminin Poynt ile yeni satış noktası ortaklığının bir parçası olmadığı anlaşılıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu