Bitcoin Haberleri

Goldman Sachs, BTC destekli ilk kredisini başlattı

Sponsorlu İçerik

ABD bankacılık devi Goldman Sachs, bitcoin destekli ilk kredisini başlattığını duyurdu. İşte detaylar.

Bloomberg, ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs’ın bitcoin desktekli bir btc kredisi başlattığını bildirdi. Yönetimi altında 2,5 trilyon dolar değerinde varlığa sahip olan bankacılık devi Golman Sachs, Wall Street’in gelişen varlık sınıfına ayak uydurduğunun son sinyalini verdi. Bloomberg raporuna göre, borçluların teminat olarak bitcoin ile güvenli bir borç verme tesisinden nakit kredi alabileceği kaydedildi. Geçtiğimiz Aralık ayında, birden fazla medya kuruluşu Goldman Sachs’ın bitcoin destekli kredi sunma planlarını açıklamıştı.

Bankacılık devi, 2018 yılında kripto para birimleri için bir ticaret masası oluşturarak sanal varlıkları araştıran ilk büyük ABD bankalarından biri olmuştu. Geçtiğimiz Mart ayında, Goldman Sachs, önemli talep nedeniyle projeyi yeniden başlatmaya karar verdi.

Geçen ay banka, Mike Novogratz’ın kripto para bankası Galaxy Digital ile ilk tezgah üstü kripto para işlemini yaptığını duyurmuştu.

Haber güncellenemeye devam ediyor detaylar yenilendikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

 Goldman Sachs CEO’sundan Fed faiz artışına yönelik açıklama

ABD merkezli çokuluslu yatırım bankası Goldman Sachs CEO’su David Solomon, dün ilginç bir değerlendirme yaparak Fed’in bir sonraki faiz artırımının varlık fiyatlarını etkileyeceğini söyledi.

David Solomon’un yaptığı açıklamada detay vermemesi dikkat çekti. Solomon’un açıklaması özellikle sosyal medyada tepkilere neden oldu. Yapılan yorumlarda takipçiler, açıklamanın çok basit olduğundan bahsetti ve yorumun Soloman’a yakışmadığını kaydetti. Bunu haberimizde vermiştik.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu