Bitcoin Haberleri

Popüler Analist, Bitcoin Fiyat Tahminini Paylaştı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Willy Woo, Bitcoin’in bu pazar döngüsünün sonunda 100.000 $‘a veya daha fazlasına ulaşacağını düşünüyor.

Katıldığı bir programda, dijital varlık stratejisti ve Adaptive Capital ortağı Willy Woo, Bitcoin‘in neden bu beklentileri aşabileceğine ve 250.000 $‘a kadar fırlayabileceğine inandığını açıkladı.

Willy Woo:

“Geleceği bilmiyoruz. Bu boğa piyasasının ne kadar süreceğini bilmiyoruz. Genellikle, bunlar 4 yıllık döngüdür. Mevcut döngüyü genel 4 yıllık döngü ile tahmin ettiyseniz elde ettiğiniz şey, madencilik ödülünün yarıya inmesi nedeniyle bu yükselişlerin olacağı. Ve tahminde bulunursanız, bu 100.000 $ civarındadır. Bence, zamanlama ve ortalamasına baktığımızda 35 katına göre 135.000 $ olurdu. Bu yüzden bu boğa piyasasının ne kadar sürdüğüne bağlı olarak 100.000$ ile 250.000 $ aralığında olacağını düşünüyorum.”

Woo, ayrıca madencilik ödülünün 12.5 BTC’den 6.25 BTC’ye düşücek olan Bitcoin halving etkinliği hakkında daha fazla ayrıntıya girdi. Halving‘in şu anda 11 Mayıs’ta gerçekleşmesi bekleniyor ve Woo, Bitcoin‘in önemli bir aşamaya gireceğini öngörüyor.

Willy Woo:

“Bu önemli, çünkü bunu yaptığımızda, Bitcoin enflasyon oranı altın enflasyon oranının altına düşüyor ve altın, geleneksel olarak paramızı ölçtüğümüz kıtlığın standardı. Ve şimdi daha mükemmel, daha az olmaya devam edecek yeni dijital kıtlığa sahibiz. Bunu çok önemli buluyorum.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu