Blockchain HaberleriManşet

Air Max 1’in özel serisi Blockchain ile doğrulanacak

Sponsorlu İçerik

Ürün korsanlığı, bugüne kadar alınan tedbirlerle henüz ortadan kaldırılamayan en büyük sorunlarından biri. Statista.com analiz hizmetinden elde edilen verilere göre, dünya çapındaki şirketler 323 milyar dolar tutarında finansal kayıp yaşıyor. Şimdi bu sorunun üstesinden gelmek için VeChain kullanılıyor.

Avustralyalı ayakkabı üreticileri Chase Shiel ile The Kickz Stand 2010’dan beri piyasada ve VeChain araç zinciri ile izlenecek özel yapım Air Max spor ayakkabılarını 28 Haziran 2020’den itibaren piyasaya süreceklerini açıkladı. Özel koleksiyon ayakkabıları yalnızca resmi Chase Shiel web sitesi üzerinden satılacak.

Chase Shiel, Blockchain kullanarak pahalı özel spor ayakkabıların gerçekliğini doğrulamak için geçen yılın sonundan beri VeChain ile çalışıyor. VeChain tarafından özel olarak geliştirilen, tüm ürün bilgilerini taşıyan ve ürün ambalajı üzerindeki basit bir QR kodu ile okunabilen çip kullanılıyor.

Üretim yeri, tarihi, değer zinciri boyunca yer alan istasyonlar ve ayakkabıların gerçekliği gibi önemli bilgiler doğrulanıyor. VeChain ToolChain ™, VeChain tarafından özel olarak geliştirilmiş ve şirketlerin işlerinde VeChain Thor Blockchain’i kullanabilmeleri için gereken tüm önemli araçları içeren bir paket. VeChain CEO’su Sunny Lu’ya göre, araç VeChain’in kitlesel olarak benimsenmesine ve Blockchain’in dünya çapında kullanılmasına yol açacak.

VeChain ToolChain ™’i kullanan PwC, H&M, BMW, Renault ve Walmart China gibi dünyaca ünlü sayısız şirket var.

Diğer Blockchain haberleri için enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu