Blockchain Haberleri

Warner Media CEO’su: blockchain, Hollywod’un geleceği olabilir

Sponsorlu İçerik

Warner Media CEO’su Jason Kilar, blockchain teknolojisinin Hollywood’un geleceği olacağını düşündüğünü söyledi.

Warner Media’dan ayrılmayı planlayan CEO Jason Kilar, blok zinciri teknolojisinin Hollywood’a entegre edilebileceğini söyledi. CEO film sektörünün geleceğinin blockchain teknolojisinde olduğunu savundu. Kilar’a göre, kripto para birimleri film endüstrisi için yeni finansman yolları da sunabilir. Kripto sektörü ve blockchain teknolojisi, iş insanı Jason Kilar gibi başka destekçiler bulmaya devam ediyor. CEO Kilar yakın tarihte yaptığı bir röportajda dijital defter teknolojisinin eğlence endüstrisinin dönüştürebileceğini söyledi. Ek olarak, NFT’lerin sektöre entegre edilerek basitleştirilmesi gerektiğini savundu.

Kilar, blockchain teknolojisinin ilerlemesini ve Hollywood’a ulaşma potansiyelini 90’lardaki DVD dalgasına benzeterek şöyle konuştu:

“Bence bu, Hollywood’a gelecek olan potansiyel bir dalga olacak, aynı DVD dalgasının 90’larda Hollywood’a gelmesi gibi. Açıkçası, bu birçok şirketin ekonomik servetini değiştirdi.”

Amerikalı iş insanı, dijital teknolojiyle çalışma konusunda uzun bir geçmişe sahip. Kilar, 1997 yılındna 2006 yılına kadar e-ticaret devi Amazon’da yönetici olarak görev yaptı. 2007’de Hulu’nun kurulmasını sağlayarak şirketin CEO’su olmuştu.

Entourage dizisinin yıldızı kriptoya yöneliyor

Hollywood film endüstrisinin kripto yanlısı duruşunu sergileyen bir diğer üyesi Entourage dizisinin yıldızı, Adrian Grenier oldu. Grenier, dijital varlıkların şu anda bozuk olan ve tüm endüstrilerde oldukça savurgan olan birçok sistemi düzeltebileceğini savundu. 45 yaşındaki oyuncu bitcoin madenciliği eleştirmenlerine karşı çıkarak kriptonun sadece enerji kullanan bir şey olmadığını söyledi.

Kripto varlıkların birçok sektörü verimli hale getireceğini kaydeden Grenier, bitcoin’in ABD doları gibi fiat para birimlerinin yerini alabileceğini öngördü.

“Benimseme oranının zamanla katlanarak arttığını göreceksiniz, ancak aynı zamanda bitcoin’i gelecekteki dolar olarak da görüyorsunuz.”

Blockchain ile ilgili en güncel içerikler için Blockchain Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu