Blockchain Haberleri

Cardano, Güney Afrika’ya Açılıyor!

Sponsorlu İçerik

Cardano Vakfı, Blockchain teknolojisinin benimsenmesini desteklemek için Güney Afrika Ulusal Blockchain İttifakı (SANBA) ile bir ortaklık kurdu. İşbirliğinin ülkeye bu alanda ekonomik entegrasyon ve büyüme yolunda yardımcı olması amaçlanıyor.

Cardano Vakfı, Güney Afrika Ulusal Blockchain İttifakı (SANBA) ile son işbirliğini açıkladı. Bu ortaklığın amacı, Blockchain teknolojisinin tanıtımını teşvik etmek ve ülkedeki 59 milyon kişiye ekonomik büyüme sağlamak.

Cardano Vakfı‘na göre SANBA, birçok Güney Afrika kurumu arasında en iyisi. İlgili aktörler Güney Afrika‘da Blockchain teknolojisinin kullanımını hızlandırmaya çalışıyorlar. İşbirliği, Güney Afrika hükümeti, Bilim ve Yenilik Dairesi, Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Konseyi, Dijital Avantaj Ofisi ve diğerleri tarafından destekleniyor.

Cardano Vakfı, Afrika’da Blockchain Benimsenmesine Odaklandı

Cardano Vakfı, Blockchain teknolojisinin tanıtımını ve Cardano Blockchain kullanımını teşvik etme çabalarını vurguladı. Bu doğrultuda, bu işbirliği ile bölgeye katılımını artırmak istiyor. Cardano Vakfı, Güney Afrika’nın bölgedeki Cardano‘yu kullanan hükümetler, kurumlar ve şirketler ağı oluşturmak için “kilit pazar” olduğuna inanıyor ve ekonomik içermeyi artırmak için birlikte çalışmayı istiyor.

Güney Afrika‘da Blockchain teknolojisinin potansiyel uygulamaları arasında; sahtekarlığı azaltmak için daha şeffaf bir ortam geliştirmek, toplum hizmetleri için dijital kimlikler oluşturmak ve dijital para birimleri geliştirmelerine izin vererek yerel ekonomi canlandırmak.

Cardano Vakfı’nın yaptığı açıklamada:

Cardano Blockchain, merkezsiz inovasyon yoluyla gelişmekte olan pazarlardaki ekonomileri güçlendirmeye odaklandı. SANBA ile potansiyel işbirliği, Afrika’nın dinamik ve çeşitli ekonomilerini geliştirmek için oyun değiştiren teknoloji sunmanın ilk adımı.”

Cardano Vakfı‘na göre, gelişmekte olan ülkeler geleneksel finansal sistemden, maliyetli aracılardan ve yerleşik bir ekonomi politikasından bağımsız hale gelecekler. SANBA ile işbirliği, Cardano Vakfı’nın Afrika’da sürdürülebilir büyümeyi kolaylaştırma girişiminin bir parçası olarak bunu gerçekleştirmeye yardımcı olacak.

Cardano’nun Gelişimi Devam Ediyor!

Cardano şu anda gelişiminde önemli bir aşamadan geçiyor. IOHK yakın zamanda Cardano için Byron yeniden başlatmayı uyguladı. Yükseltme, birkaç Cardano bileşeni için bir dizi güncellemeden oluşuyor ve Cardano‘nun “Shelley” dönemine başarılı bir geçişe işaret eden önemli bir adım. Buna ek olarak, Shelley‘in tanıtımına Cardano‘nun yeniden markalanmasının da eşlik edeceği açıklandı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu