Blockchain HaberleriManşet

Çin, ulusal Blockchain fonu oluşturulmasını değerlendiriyor

Sponsorlu İçerik

Çin Ulusal Halk Kongresi‘nde (NPC) milletvekili olan Jieqing Tan, NPC’ye özel bir Blockchain geliştirme fonu oluşturulmasını önerdi. NPC, Çin’in en güçlü yasama organı; bu nedenle, teklifin olası kabulü Çin’in Blockchain endüstrisi için büyük bir adım olabilir.

Teklif, NPC’nin her yıl langhui toplantıları olarak da bilinen yıllık iki oturum sırasında, ülkenin dört bir yanından yaklaşık 3.000 temsilci yasama önerileri sunmak için bir araya geldiğinde sunuldu. Bu toplantılar 22 Mayıs Cuma gününden bu yana devam ediyor.

Tan’a göre, fonun amacı Blockchain yeniliğini teşvik etmek ve çeşitli Blockchain işletmelerini büyütmek. Tan ayrıca Blockchain kullanımının Çin’in hükümet süreçlerini modernize edebileceğine ve akıllı yönetim sistemlerine dayanan bir yüksek güven toplumu oluşturulmasına katkıda bulunabileceğine inanıyor.

Tan, zamanla, Çin’in Blockchain endüstrisinin gelişiminin ve Blockchain tabanlı yönetim sistemlerinin uygulanmasının Çin’in Blockchain teknolojisinin gelecekteki gelişiminde küresel bir lider olmaya yardımcı olabileceğine inanıyor. Bununla birlikte, bunun başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için ileriye doğru bir hareket planı geliştirilmeli.

Jieqing Tan:

“Alt teknoloji standardından, orta endüstri uygulama geliştirmesinden üst düzey sistem tasarımına, ulusal Blockchain teknoloji endüstrisine ve denetimine üç boyutlu stratejik planlama sisteminin iyi bir şekilde koordine edilmesi gerekiyor.”

Tan ayrıca, Blockchain endüstrisinin büyüme potansiyele sahip olduğuna inansa da, şu anda bu büyümeyi engelleyen birkaç faktör olduğunu belirtti; para birimi, sınırlı sayıda Çinli Blockchain işletmesinin yanı sıra yetenek, bilgi eksikliği ve ölçeklendirme sorunları.

Yine de, ulusal düzeyde, Çin’in belki de dünyadaki herhangi bir ülkeden daha fazla Blockchain tabanlı sistem geliştirmede daha ileri olduğu söylenebilir.

Diğer Blockchain haberleri için enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu