Blockchain Haberleri
Trend

Dev Üreticiden Blockchain Kullanımını Hızlandırma Planı!

Sponsorlu İçerik

Japon otomobil üreticisi Toyota Motor Corporation, Toyota Financial Services ile işbirliği içinde Toyota Blockchain Laboratuarını tanıttı.

Bir basın bülteninde şirket, 6 Toyota Group şirketinden oluşan Toyota Blockchain Laboratuarının yaklaşık 1 yıldır Blockchain kullanımını araştırdığını ortaya koyuyor. Kasım 2019’da laboratuvar dört ana kullanım durumunu belirledi.

  • Müşteri doğrulaması
  • Araç verilerinin toplanması
  • Tedarik zinciri yönetimi
  • Otomobil üreticisinin finansman yöntemlerini çeşitlendirmek için varlık dijitalleştirmesi

Laboratuvar şimdi Blockchain tabanlı girişimlerini hızlandırmayı planlıyor.

Şirket yaptığı açıklamada:

“Gelecekte Toyota Blockchain Laboratuarı, çeşitli ortak şirketlerle işbirliğini genişletecek, Blockchain teknolojisinin olanaklarını daha fazla takip edecek ve iş uygulaması için girişimleri hızlandıracak.”

Ayrıca tüm dünyada Blockchain platformlarının sosyal olarak uygulanmasını kolaylaştırmak için diğer şirketlerle çalışmayı amaçlıyor.

Toyota Blockchain Laboratuvarının oluşumu, otomobil üreticisinin bir “Mobilite Şirketi” olma çabalarının bir parçası. Blockchain kullanarak, şirket açık ve güvenli bir iş ortamı yaratabilir.

Şirketin açıklamasında:

“Çok kurcalamaya karşı dirençli ve hataya dayanıklılık gibi özellikleriyle Blockchain teknolojisi, bilgilerin güvenilirliğini artırarak çeşitli taraflar arasında güvenli veri paylaşımı gerçekleştirebilir.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu