Blockchain Haberleri

Fnatic ve CryptoCom’dan blockchain destekli üyelik programı

Sponsorlu İçerik

E-spor şirketi Fnatic ve CryptoCom yeni bir blockchain destekli üyelik programı başlattığını duyurdu.

İngiltere merkezli e-spor şirketi Fnatic ve kripto para borsası Crypto.com sürpriz bir ortak çalışma ile blockchain destekli yeni üyelik programı yayınladı. E-spor organizasyonu Fnatic, hayranlara, dijital ve fiziksel ürünler, özel etkinliklere katılım ödül ve özellikler sunacak üyelik programının ayrıntılarını sunmak için Crypto.com ile güçlerini birleştirdiğini duyurdu.

Söz konusu ortaklıkla ilgili yapılan basın açıklamasına göre, programın 3 katmanı olduğu kaydedildi. Bu üç katman Citizen, Core ve Pioneer olarak isimlendiriliyor. Kullanıcılara sunulan ödüller arasında fiziksel ve dijital etkinliklere katılma, Fnatic profesyonel oyuncu ve içerik oluşturucu kadrolarıyla tanışma gibi seçenekler bulunuyor.

CryptoCom ve Fnactic’in web3 alanındaki ilerlemesini CryptoCom Pay, CryptoCom DeFi cüzdan entegrasyonları ve üyeler için özel içerik düşüşleri gibi teknolojiler destekleyecek. Ayrıca, üyeler özel fiziksel ve dijital etkinliklere ve Fnatic düşüşlerine erken erişim elde edebilecek.

Üyelik programıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Herhangi bir marka için, özellikle de e-sporda topluluğun her şey olduğu bir sır değil. Taraftarlar bizi güçlendirir ve onlar olmadan var olamazdık. Üyelik programımız, topluluğumuzu, oyuncularımızı ve yaratıcılarımızı bize daha da yakınlaştırmak için tasarlanmıştır. Bu, seslerini duyurmak, bir sonraki adımımızı etkilemek ve onlara ödül ve özellikler sağlamak anlamına geliyor.”

Geleneksel aboneliklere son veren ortaklık

Üyelik programının geliştirilmesinin arkasındaki fikrin, hayranların söz konusu avantajlara erişme yeteneğinin kalıcılığını sağlamak olarak belirtildi. Taraftarların, üyeliklerini geleneksel bir abonelik modeline göre daha fazla avantajlara sahip olan yeni teknolojiye taşıyabilecekleri de söylendi.

Fnactic, yeni üyelik programında NFT’leri de kullanılıyor. Bu sayede taraftarlar enerji verimli olan Hisse Kanıtı (PoS) blok zincirindeki üyeliklere sahip olacaklar.

CryptoCom’un e-spor ile buluşması

CryptoCom‘un ve Fnatic’in şaşırtıcı ortaklığı 15 milyon dolarlık 5 yıl sürecek bir ortaklık anlaşmasının imzalanması ile duyuruldu. Borsa bu ortaklık ile ilk defa e-spor alanına girdi. Fnatic’in küresel kripto para birimi ortağı olmaya devam edeceği konuşuluyor.

Blockchain ile ilgili en güncel içerikler için Blockchain Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu