Blockchain Haberleri

Samsung, Avrupa Pazarı için Blockchain Geliştirecek!

Sponsorlu İçerik

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un SDS bölümü, İsrailli fintech şirketi Credorex ile anlaşma yaptı. The Korea Herald’a göre, şirketler Avrupa satış noktaları ve bankalar için ortaklaşa bir Blockchain ödeme sistemi geliştirecek.

İki şirket, bankalar ve satıcılar için Blockchain tabanlı bir finans çözümü geliştirmek için Samsung SDS‘nin Nexledger Universal platformunda işbirliği yapacak. Böylece ödemeleri, havale ve faturaları banka kayıtlarıyla otomatik olarak eşleştirecek. Ayrıca sistem, çeşitli iş akışlarını otomatikleştirmek için Samsung SDS‘nin AI tabanlı Brity Works‘ü kullanarak bir ödeme platformu geliştirmeyi hedefliyor.

Samsung SDS Başkanı ve CEO’su Hong Won Pyo:

”Ödeme çözümlerinde uzmanlaşmış olan Credorax ile birlikte Samsung SDS, dijital dönüşüm arayan Avrupa sektörlerindeki işlerini genişletmeye çalışacak.” 

Şubat ayında Samsung SDS, e-finans’ı öncelikli iş alanlarından biri olarak nitelendiren anlaşmasında değişiklikler yaptı. Şirket, değişikliğin büyük verileri kullanan yeni platform tabanlı finansal işletmelere yardımcı olmak ve sektördeki diğer firmalarla işbirliğini artırmak için yapıldığını açıkladı. Samsung SDS‘nin 2019 yılındaki sermaye miktarı, teknoloji endüstrisindeki ortalama büyüme oranlarını aşarak 3.7 Milyar $’a ulaştı. Şirketin büyümesinin nedeni, AI ve Blockchain alanındaki ilerlemelerden kaynaklı olduğu belirtiliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu