Blockchain HaberleriManşet

VeChain, gıda endüstrisinin iki devi ile işbirliği yapıyor

Sponsorlu İçerik

Statista.com verilerine göre, sahte ürünler her yıl 323 milyar dolardan fazla zarara neden oluyor. Sadece şirketlerin kendileri değil, aynı zamanda orijinaliyle aynı özelliklere sahip olmayan sahte bir ürün tükettiklerinde de tüketiciler etkileniyor. VeChain, gıda endüstrisinde bu soruna etkili bir çözüm sunuyor.

ICAB La Fiammante, My Story ™ ‘ı kullanıyor

70 yıldan fazla bir geçmişe sahip İtalyan gıda markası olan ICAB La Fiammante, şirketin DNV GL tarafından geliştirilen My Story ™ izlenebilirlik çözümünü kullanacağını açıkladı. Başlangıçta VeChainThor Blockchain‘i, İtalyan domateslerinin üretimi ve taşınması hakkında bilgi kaydetmek için bir pilot projede kullanılacak.

My Story ™, üretim noktasından son kullanıcıya kadar her türlü ürünü belgelemek ve izlemek için kullanılabilen, Blockchain tabanlı bir izleme çözümü. ICAB La Fiammante, My Story ™ ‘nin değer zinciri boyunca tüm verileri topladığını ve kurcalamaya dayanıklı bir şekilde Blockchain‘in de sakladığını belirtti.

La Fiammente, konserve endüstrisinde 1950’lere dayanan küresel olarak faaliyet gösteren bir şirket. Test sonuçları başarılı olursa, tüm ürünlerde üretim verileri ambalajdaki bir QR kodu aracılığıyla okunabilecek.

Yuhongtai Foods Co.Ltd.,VeChain kullanıyor

2 Haziran 2020’de Yuhongtai Foods Co.Ltd. VeChain ToolChain ™ ‘in kullanıldığını duyurdu. Tüm üretim verileri tamamen izlenebilirlik çözümü ile belgelenecek ve VeChainThor Blockchain‘de saklanacak. VeChain tarafından sağlanan çözüm, tamamen sahip olunan yan kuruluşu Meijiada Fresh Foods’un premium et ürünleri için de kullanılacak.

Meijiada Fresh Foods, taze et ve sebze pazarında uzmanlaşmış Shenzhen’in Çin’e dayanan bir mağaza zinciri. Şirket, birinci sınıf ürün kalitesi ve eşsiz tadı ile biliniyor. Üretilen tüm ürünler, tedarikten satışa kadar yönetim tarafından izleniyor. Tüm taze et ürünleri, yüksek kaliteyi sağlamak için aynı gün satılıyor.

Ancak, bu işlem süreci uzatıyor ve modası geçmiş, bu nedenle Meijiada Fresh Foods VeChain ToolChain ™ kullanmaya karar verdi. Süreci VeChain ToolChain ™ ‘e dönüştürerek şirket zaman ve para tasarrufu sağlayabilecek.

Gıda ürünlerinin ambalajlanmasına ilişkin bir QR kodu aracılığıyla, son tüketici ek bilgileri görüntüleyebilecek ve böylece tüm ürünlerin üretimini ve gerçekliğini sorunsuz bir şekilde doğrulayabilecek. Bu işlem başlangıçta Yuncha Minzhu markası altındaki premium domuz ürünleri için kullanılacak. Ancak şirket, önümüzdeki haftalarda e-ticaret pazarına girmeyi, milyonlarca potansiyel müşteriye ulaşmayı ve teknolojiyi diğer ürünlere genişletmeyi planlıyor.

Diğer Blockchain haberleri için enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu