Blockchain HaberleriManşet

VeChain, sürdürülebilir deniz sistemini dönüştürecek

Sponsorlu İçerik

VeChain Vakfı, Çin-Norveç Sürdürülebilir Yenilik web seminerine katılacağını duyurdu. Etkinlik 8 Haziran 2020’de gerçekleşecek ve VeChain Vakfı, Blockchain teknolojisi ve kullanım örneklerini katılımcılara sunacak. VeChain Vakfı sunumu sürdürülebilir deniz gelişimine odaklanacak.

Etkinlik, Norveç Başkonsolosluğu, Norveç Deniz Ürünleri, Norveç Yenilik Ajansı ve Şanghay Sosyal Bilimler Akademisi tarafından ortaklaşa düzenlenecek. Bu ortak organizatörlerden Norveç Deniz Ürünleri çözümlerini deniz ürünleri endüstrisine uygulamak için VeChain ile ortaklık kurdu.

Ortaklık, Nisan ayı başlarında yapıldı. Ortaklar, Norveç ürünlerini Çin pazarına getirmek için bir platform oluşturacaklar. Güvenliği, verimliliği artırarak ve Çin hükümetinin sağlık gereksinimlerini karşılamaya yardımcı olarak süreci kolaylaştırmak için My Story ™ izlenebilirlik çözümünü kullanacaklar.

VeChain’in ikinci yıldönümü şerefine yarışma

VeChain Vakfı, 8 Haziran 2020’de başlayarak VeChain Video Yarışması 2020‘yi gerçekleştireceğini açıkladı. Bu girişim ilk olarak VeChain ve toplulukla birlikte çözümleri hakkında farkındalığı artırmak için 2018 yılında başlatıldı.

Katılmak isteyen kullanıcıların 30 Haziran’a kadar VeChain hakkında konuşmalı bir video hazırlaması gerekiyor. Video en fazla 10 dakika olmalı ve herhangi bir dilde gönderilebilir, ancak İngilizce altyazılı olması zorunlu. Ayrıca, içerik tüm kitleler için uygun olmalı ve 16: 9 radyo boyutunda YouTube standardına sahip olmalı. VeChain Vakfı katılımcıların resimleri ve VeChain ile ilgili diğer içerikleri dahil etmelerini öneriyor.

  • Platin Ödül (1 kazanan): 1.000.000 VET
  • Altın Ödül (2 kazanan): her biri 500.000 VET
  • Gümüş Ödül (3 kazanan): her biri 200.000 VET
  • Şeref Ödülü (4 kazanan): her biri 100.000 VET

Katılımcılar videolarını 30 Haziran 2020 kadar YouTube‘a yüklemeli ve açıklamaya #VeChainVideoContest hashtag’ini eklemeli. Burada ayrıca video oluşturmak için kullanılan yazı tiplerinden de bahsetmeliler. Videonun bağlantısı Twitter’da aynı hashtag ile yayınlanmalı ve katılımcılar Vechain Vakfı‘nın @vechainofficial resmi hesabından bahsetmeli. Kazananlar 5 Temmuz’da Twitter üzerinden duyurulacak.

Diğer Blockchain haberleri için enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu